folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayar Radyasyonundan Korunma

Bilgisayar Radyasyonundan Korunma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Geceleyin film izlemek hoşuma gidiyor, uzanıyorum ve karnıma laptopu koyup film izliyorum, lakin  laptop tan radyasyon çıkıyor, ve direk erkeklik bölgesine

etkileme yapıyor, korkuyorum ilerde iş çıkarmasın diye, laptopu koyacak baska yerde yok en rahat karnımda oluyor :) ne yapsamda radyasyondan en az

etkilenebilirim , şuanlık bilgisayarın altına minder koyuyorum, masaya koyup sandalyede izlesem kambur olma riski var, bu seferde kısır olma riski ,

ne yapmalıda radyasyondan en az etkilenmeli

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    hocam laptopun radyasyonundan değil yaydığı ısıdan kork.yavaş yavaş ısındığı için farkedemezsin(teneceredeki kurbağa hesabı) . en iyi yol laptopa sabitlenebilen usb le çalışan bir soğutucu altlık alman.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam laptopun radyasyonundan değil yaydığı ısıdan kork.yavaş yavaş ısındığı için farkedemezsin(teneceredeki kurbağa hesabı) . en iyi yol laptopa sabitlenebilen usb le çalışan bir soğutucu altlık alman.

ısı olayıda var :( laptopun altına minder koyuyordum o yüzden ısıyı pek hissetmiyorumda, bu radyasyon minderden geçer diye korkuyorum, bantlar falan varmış

acaba deneyen var mı?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

kaktüs koy laptopuna yakın bir yerlere kaktüsler radyasyonun hepsini emer ve gelişmelerinde önemli bir rol oynar. Kaktüs al bi kaç tane odaya ;}

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

ionizer yok mu hocu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Bilgisayar başında radyasyona en etkili çözüm kaktüs diyorlar :) isterseniz bir araştırın. Bilim adamları tarafından doğruluğu henüz netleşmemiş olmakla beraber son 2 yılda mini kaktüs satışları patlamış durumda :) bakın bununla ilgil bir yazı : http://seraliliputmetinler.blogspot.com/2009/02/kaktusler-radyasyonu-emerler-mi.html buda bu konuyu ticarete dökmüş zeki şahsiyet : http://urun.gittigidiyor.com/RADYASYON-EMICI-KAKTUS_W0QQidZZ22720169

:) bi zararı olmadığı için rahatlatıcı bi çözüm olsa gerek senin yerinde olsam bunu denerdim en azından psikolojik olarak rahatlardım.Tv, laptop gibi elektronik cihazların tehlikeli radyasyon yaymadığını hatırlatim bu arada :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:

kaktüs koy laptopuna yakın bir yerlere kaktüsler radyasyonun hepsini emer ve gelişmelerinde önemli bir rol oynar. Kaktüs al bi kaç tane odaya ;}

araştırdım, kimisi emer diyo kimisi emmez diyor, yinede alayım bir tane, hiç yoktan yeşillik olur :)

ionizer nedir onada baktım ama pek bişi çıkmadı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

bi film ortala 1 sa 40 dk civarında :) O kadar zamanda göbeğin yanmıyor mı hoca :) Şunlardan edin bi tane konfor on numara hem ısıdan vs korunursun...

http://www.laptopmasa.com/

Solak Cerrah
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Gecement bunu yazdı:

bi film ortala 1 sa 40 dk civarında :) O kadar zamanda göbeğin yanmıyor mı hoca :) Şunlardan edin bi tane konfor on numara hem ısıdan vs korunursun...

ttp://www.laptopmasa.com/

senin masa uymaz bana ben yat

Toplam Hit: 1457 Toplam Mesaj: 9