Bilgisayar Satış İşi İle Ugraşanlar
-
penta arena asyabilgisayar
3-4 gündür incelemekten bıktım usandım
x ürün (a) da 1 dolar ucuz (b) de pahalı
y ürün (a) da pahalı (b) de ucuz
işe başlayalı 20 gün oldu bayilik kısmı halledildi.
bugun yarın sipariş kısmına gecicem
tek kalem mal olsa 3 ne birden bakarım hangisi ucuz sa ordan alırım da
ilk sefer kendimce yüklü olucagı için bir türlü işin icinden çıkamadım
bu konuda öneriniz nedir
fiyat & ürün konusunda bu firmalardan hangisi..?
-
en üst kategor yani genelde a1 plarak adlandırılır o kategoriye çıkmadıktan sonra alacağın rakamlar pekte bişey değiştirmez o yüzden bence hiç kasma tüm ürünlerini tek yerden al yarın garantide destekte vs gibi durumlarda başın sıkıştığında kimden yardım isteyeceğini bilirsin
-
Hocam Ben bu ısı Yapıyorum Genelde Antalyada toptancı arkadas var ıstanbulda toptancı Arkadaşlar Var ama dersınkı Ben Anında fıyat Belırlemem Gerekıyor Reklam Olmasında Gunesnet.com dan Bır Uyelık ac ve parcalarını ordan toplat orda Bayı fıyatı özel fiyat Ve düz fiyat Olarak Secenekler Sunuyor Sende ona Göre Spariş İste Elınde Olur
-
lanetlicocuk bunu yazdı:
-----------------------------
en üst kategor yani genelde a1 plarak adlandırılır o kategoriye çıkmadıktan sonra alacağın rakamlar pekte bişey değiştirmez o yüzden bence hiç kasma tüm ürünlerini tek yerden al yarın garantide destekte vs gibi durumlarda başın sıkıştığında kimden yardım isteyeceğini bilirsin
-----------------------------gene sorum aynı hangi firma.?
asya bana 10 dk uzak bu bir avantaj
arena genelde pc dışında da ürün çeşitliliginden dolayı (ev elektronigi vs vs) avantajlı (arenanın bir göze batan tarafı kendi post sistemini dayatması)
penta hakkında olumlu olumsuz bir düşüncem yok
sürekli tek yerden çalışmak mantıklı ama hangisi :D
o yüzden deneyimli olanların görüşleri nelerdir diye önemsiyorum..
-
ben donanım kısmını aktif ettiğimden beri exa ile çalışıyorum dierlerini bilmem ve exa yıda bana yaptığı kıyaklar nedeni ile tek geçerim. en basitinden müşteri temsilcim ucuz ve benim ilgileneceğim ürünlerde telefonla arayıp haber ediyor. çeşirlilikte pc ve cevre ürünleri
-
exa da toplanır, gider indirimini yaptırır alırsın..