Bilgisayar Seçimi Konusunda Öneri
-
Hemen olmasa da önerilere göre ehliyeti halledikten sonra alacağım ancak ne kadar biriktirmem lazım onu bilerek birşeyler yapmam lazım :)
Aradığım özellikler internet dolaşımı sırasında kesinlikle donma türü olaylar olmamalı. İnternet üzerinden iş yapan birisi olduğum için bu benim için önemli. Hatta istediğim tek özellik bu desem bile yeridir.
Sessiz çalışan bir kasa olmalı. Dizüstü önerilerinde de ısınma sorunu olmamalı.
Ses ve görüntü kalitesi yüksek olmalı. Oyun benim için önemli değil ama almışken yüksek özelllik olmalı. Yani oyun bilgisayarı olarak düşünüp önermeyelim.
Özetle:
100 tane internet sekmesi açık da olsada kasma yapmayacak. Görüntü ve ses kalitesi yüksek olacak. Sessiz ve ısınma sorunu olmayan bir adet ürün.
Fiyat konusunda sınır koymuyorum ama tutupda 8 bin liralık önermeyelim :D İşte 1-2 arası diyelim. 2 yi geçmesse iyi olur yani.
Dizüstü veya masaüstü olarak iki öneri alabilirsem daha da iyi olur.
-
Uzun bir süre kullana bileceğim birşey olsun birde. En son masaüstü bilgisayarımı 7 yıldır kullanıyorum sanırım. Hala sağlam ama isteklerime karşılık vermiyor artık :)
-
Almışken dokunmatik ekranlı bi masaüstü al diyecektim ama örnek verecek ürün bulamadım. Baktığım all-in-one pcler işe yaramaz yada çok pahalı.
-
Şöyle bişey alman lazım o zamanhocam. Al sana örnek sistem.
http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-Performans-Bilgisayari-Intel-167743/1/performans/
Bu pc şuan bende. Aynı anda 2 ayrı browserda toplamda 20 küsür sekme açıkken COD BO2 oynuyorum. Kasma falan yok.
-
opusdei bunu yazdı
Şöyle bişey alman lazım o zamanhocam. Al sana örnek sistem.
http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-Performans-Bilgisayari-Intel-167743/1/performans/
Bu pc şuan bende. Aynı anda 2 ayrı browserda toplamda 20 küsür sekme açıkken COD BO2 oynuyorum. Kasma falan yok.
Hocam iyimiş gerçekten direk şu anda alamam ama alacağım zaman örnek olabilir teşekürler.
Edit büdüt: Zaten sen satın almışın pardon hocam iyimiş ve ucuza almışın gerçekten :)
kadirozdemir tarafından 08/Ara/12 19:49 tarihinde düzenlenmiştir