Bilgisayar Sesini Bluetooth İle Telefondan Dinleme
-
Böyle birşey varmı arkadaşlar.Ben telefonlardan anlamam pek.Dandik bir telefon kullanıyorum ama bluetooth'u var.Bilgisayar sesini anlık telefon üzerinden kulaklıkla dinleyebilir miyim ?
-
Gece Gece beni güldürdün Ne işine yarıyacak bu, Mantıklı bir açıklaması varmı? :)
-
Mali bunu yazdı:
-----------------------------
Gece Gece beni güldürdün Ne işine yarıyacak bu, Mantıklı bir açıklaması varmı? :)
-----------------------------Hocam dizüstü kullanıyorum ses az çıkıyor deli ediyor beni.. kulaklık yok şuanda... o yüzden telefondan dinleyebilseydim rahat olurdu.. Bu açıklama mantıklıdır sanırım...
-
evet dinleyebilirsin, linuxta ipodun ses çıkışını bilgisayarın hoparlör bus ına yönlendirmiştim. Cızırtılı falan dandikti biraz ama işe yaramıştı. Aynı mantıkla, bilgisayara mikrofondan aldığı sesi bir bluetotth hoparlörle paylaşır gibi kendi telefonuna yani onun bluetotth adresine yönlendirmen gerekiyor. Ama detaylı bir işi, yazıyı bulursam paylaşırım
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------
evet dinleyebilirsin, linuxta ipodun ses çıkışını bilgisayarın hoparlör bus ına yönlendirmiştim. Cızırtılı falan dandikti biraz ama işe yaramıştı. Aynı mantıkla, bilgisayara mikrofondan aldığı sesi bir bluetotth hoparlörle paylaşır gibi kendi telefonuna yani onun bluetotth adresine yönlendirmen gerekiyor. Ama detaylı bir işi, yazıyı bulursam paylaşırım
-----------------------------Yazıyı paylaşırsan sevinirim hocam.
-
bluetooth kulaklik niyetine kullanmak istiyor arkadas, mantikli aciklamasi bu sanirim :)
bluetooth olayini cep telefonundan, pc ile baglanip skype kullanmak istiyorsan epyxMobile diye bir tool var, senin telefonda olurmu bilemiyecegim.
senin istedigin olay, tüm sesler icin (mesela film acip yataktan sessizce dinlemek) ise onu bilmiyorum telefonla olurmu diye.