folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Bilgisayar Sesini Bluetooth İle Telefondan Dinleme

Bilgisayar Sesini Bluetooth İle Telefondan Dinleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Böyle birşey varmı arkadaşlar.Ben telefonlardan anlamam pek.Dandik bir telefon kullanıyorum ama bluetooth'u var.Bilgisayar sesini anlık telefon üzerinden kulaklıkla dinleyebilir miyim ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mali
    Mali's avatar
    Erkek

Gece Gece beni güldürdün Ne işine yarıyacak bu, Mantıklı bir açıklaması varmı? :)

Akilli olanlar sebepler konusunda tartışırlar. Ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mali bunu yazdı:
    -----------------------------

Gece Gece beni güldürdün Ne işine yarıyacak bu, Mantıklı bir açıklaması varmı? :)

Hocam dizüstü kullanıyorum ses az çıkıyor deli ediyor beni.. kulaklık yok şuanda... o yüzden telefondan dinleyebilseydim rahat olurdu.. Bu açıklama mantıklıdır sanırım... 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

evet dinleyebilirsin, linuxta ipodun ses çıkışını bilgisayarın hoparlör bus ına yönlendirmiştim. Cızırtılı falan dandikti biraz ama işe yaramıştı. Aynı mantıkla, bilgisayara mikrofondan aldığı sesi bir bluetotth hoparlörle paylaşır gibi kendi telefonuna yani onun bluetotth adresine yönlendirmen gerekiyor. Ama detaylı bir işi, yazıyı bulursam paylaşırım

http://yigitdemirag.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

anubisx bunu yazdı:

evet dinleyebilirsin, linuxta ipodun ses çıkışını bilgisayarın hoparlör bus ına yönlendirmiştim. Cızırtılı falan dandikti biraz ama işe yaramıştı. Aynı mantıkla, bilgisayara mikrofondan aldığı sesi bir bluetotth hoparlörle paylaşır gibi kendi telefonuna yani onun bluetotth adresine yönlendirmen gerekiyor. Ama detaylı bir işi, yazıyı bulursam paylaşırım

Yazıyı paylaşırsan sevinirim hocam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuRaT55
    MuRaT55's avatar
    Erkek

bluetooth kulaklik niyetine kullanmak istiyor arkadas, mantikli aciklamasi bu sanirim :)

bluetooth olayini cep telefonundan, pc ile baglanip skype kullanmak istiyorsan epyxMobile diye bir tool var, senin telefonda olurmu bilemiyecegim.

senin istedigin olay, tüm sesler icin (mesela film acip yataktan sessizce dinlemek) ise onu bilmiyorum telefonla olurmu diye.

Toplam Hit: 2758 Toplam Mesaj: 6