folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Bilgisayar Şifreni Girdikden Sonra Mavi Ekran Geliyor?

Bilgisayar Şifreni Girdikden Sonra Mavi Ekran Geliyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler şifreyi gırdıkden sonra mavi ekran gelıyor ctrl+alt del yapıyorum explorer.exe dıyorum bı sure sonra normal pc ekranı gelıyor bazen hemen gelıyor bu neden kaynaklanıyor sizde? Bilgisayar Sony vaio laptop.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam konuyu tam olarak anlayamadım. Ctrl+Alt+Delete tuş kombinasyonunu şifreyi girmeden önce mi kullanıyorsunuz?

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

Beyler şifreyi gırdıkden sonra mavi ekran gelıyor ctrl+alt del yapıyorum explorer.exe dıyorum bı sure sonra normal pc ekranı gelıyor bazen hemen gelıyor bu neden kaynaklanıyor sizde? Bilgisayar Sony vaio laptop.

Windows karşılama ekranının ardından, şifre girerek masaüstüne ulaşmak istediğinde masaüstü yerine mavi bir ekran geliyorsa zararlı bir yazılımdan dolayı windows bozulmuş olabilir. 

Çözümü, sistemi onarmak veya formattır.

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    efsane_212 bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

Windows karşılama ekranının ardından, şifre girerek masaüstüne ulaşmak istediğinde masaüstü yerine mavi bir ekran geliyorsa zararlı bir yazılımdan dolayı windows bozulmuş olabilir. 

Çözümü, sistemi onarmak veya formattır.

Eski bir geri yükleme noktasına aldım normale donuyor .. bakıyorum Silincek zararlı bı program yok baska nasıl cozerız bu durumu enson basıcam formatı .

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 873 Toplam Mesaj: 4