Bilgisayar Şifreni Girdikden Sonra Mavi Ekran Geliyor?
-
Beyler şifreyi gırdıkden sonra mavi ekran gelıyor ctrl+alt del yapıyorum explorer.exe dıyorum bı sure sonra normal pc ekranı gelıyor bazen hemen gelıyor bu neden kaynaklanıyor sizde? Bilgisayar Sony vaio laptop.
-
Hocam konuyu tam olarak anlayamadım. Ctrl+Alt+Delete tuş kombinasyonunu şifreyi girmeden önce mi kullanıyorsunuz?
-
h2run bunu yazdı
Beyler şifreyi gırdıkden sonra mavi ekran gelıyor ctrl+alt del yapıyorum explorer.exe dıyorum bı sure sonra normal pc ekranı gelıyor bazen hemen gelıyor bu neden kaynaklanıyor sizde? Bilgisayar Sony vaio laptop.
Windows karşılama ekranının ardından, şifre girerek masaüstüne ulaşmak istediğinde masaüstü yerine mavi bir ekran geliyorsa zararlı bir yazılımdan dolayı windows bozulmuş olabilir.
Çözümü, sistemi onarmak veya formattır. -
efsane_212 bunu yazdıh2run bunu yazdı
Windows karşılama ekranının ardından, şifre girerek masaüstüne ulaşmak istediğinde masaüstü yerine mavi bir ekran geliyorsa zararlı bir yazılımdan dolayı windows bozulmuş olabilir.
Çözümü, sistemi onarmak veya formattır.Eski bir geri yükleme noktasına aldım normale donuyor .. bakıyorum Silincek zararlı bı program yok baska nasıl cozerız bu durumu enson basıcam formatı .