Bilgisayar Sistemini Sonunda Hazırlayabildim Sizce Nasıl ?
-
INTEL Intel Core i3 550 Soket 1156 3.2GHz 4MB Cache 32nm İşlemci

ASUS P7H55-M LX Intel H55 Soket 1156 DDR3 1333MHz VGA&DVI Anakart

Yapı Micro ATX İşlemci Soket Tipi Soket 1156 İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i3, Intel® Core™ i5, Intel® Core™ i7 MB Chipseti Intel® H55 Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza Bus Hızı 1333 MHz VGA Slot PCI Express 2.0 HD I/O SATA II MB PCI Sayısı 2 SES Çıkışı 8 Kanal (7.1) MB Ram Slot sayısı 2 Ethernedt 10/100/1000 ONBOARD VGA / DVI MB PCI Express 1 GIGABYTE GA-H55M-D2H Intel H55 Soket 1156 DDR3 2200MHz (O.C.) VGA&HDMI Anakart

Yapı Micro ATX İşlemci Soket Tipi Soket 1156 İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i3, Intel® Core™ i5, Intel® Core™ i7 MB Chipseti Intel® H55 Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza Bus Hızı 1333 MHz / 1600 MHz (O.C.) / 1800 MHz (O.C.) / 2200 MHz (O.C.) VGA Slot PCI Express 2.0 HD I/O SATA II MB PCI Sayısı 2 SES Çıkışı 8 Kanal (7.1) MB Ram Slot sayısı 2 Ethernedt 10/100/1000 ONBOARD VGA / HDMI / DVI MB PCI Express 2 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar sistem yukarıda görüldüğü gibidir "anakart" da seçim yapamadım sizce hangisi iyi yada sizin önereceğiniz anakart varmı ?
canavar bir ekran kartı daha sonra alıcam şimdilik onboard idare ederiz artık
Teşekkürler..
-
alttaki kart daha iyi özellik bakımından ama kullanmayacağın özelliklerse ve pahalıysa ucuz olanı al...
-
Anakroniq bunu yazdı:
-----------------------------
alttaki kart daha iyi özellik bakımından ama kullanmayacağın özelliklerse ve pahalıysa ucuz olanı al...
-----------------------------anladım hocam bağzı sitelerde i3 ile birlikte asus anakartı önermişler özellikleri hariç performansta bir değişiklik olurmu acaba bu konuda bilgim yok
-
alltakinde ekran kartının hdmı çıkışı var ram frekansları daha fazla birde asusun bazı modellerinde işlemciyi overclok yapıo amd anakartı var bnde 2 çekirdekli aldım anakartın bi modu var 4 tuşuna basıosun açılırken pc 4 çekirdek gibi çalışıtırıo
-
vay be ne sistemmiş :D hocam bi işlemci koymuşun bi de anakartı soruyosun
+paraya kıymışken i5ten aşağısını alma derim.
hatta bana sorarsan hepsini boşver en baştan başla amd düşün.
-
valla arkadaşlar şimdiye kadar hep amd kullandım değişiklik yapayım diyorum anakart ve işlemci yazdım ekran kartı şimdi almayacam zaten sonra alıcam ram de 4 gb takarım
-
Sirketteki bilgisayarim
intel i3 550 dual channel ddr3 1333.
evdeki amd nin artik modeli internette bile olmayan surumu single channel ddr2. amk evdeki bilgisayar ofistekinden kat be kat hizli.
Ofiste photoshop ile DW actimmi, FF ye sira gelmiyor. Evde bilgisayar banamisin demiyor.
Kim demisse intel iyidir diye halt etmis. AMD bana gore her halukarda intelin AMK.
Salla haci inteli, git amd Phenom2 al. amd'nin hem anakartlari hemde islemcileri intele gore daha ucuz.