Bilgisayar Takılması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ehuehehee
    Ehuehehee's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar, bilgisayarım açıldıktan bir süre sonra takılıyor ve reset atmam gerekiyor. Sorunun virüs nedenli olduğunu düşünmüyorum. Ne yapmam gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    bu çok saçma bi soru oldu virüs yüzündense indir bi antivirüs tarat başka şekilde yorum yapılcanı sanmıyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Sıcaklık la ilgili olabilir...

Bios ayarlarına bı bakar mısın ?

Cpu nun sıcaklıkla % kullanımı auto orantılı ıse ısınınca mal oluyor olabılır... 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ehuehehee
    Ehuehehee's avatar
    Erkek
    Arkadaşım Norton'la ve Avast'la tarattım bir virüs bulunamadı. Formatladım bilgisayarı sorun gene çözülmedi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ehuehehee
    Ehuehehee's avatar
    Erkek

Cpu Temparature 44°

Mb Temperature 40°

Fan Speed 3426 rpm

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VatanisTurK
    VatanisTurK's avatar
    Erkek
    anakartın bozulmuştur ayda power splyaın yetmıyor Ama power splyaını deiştiriceksın

Devlet-i Osman-i Ali"de terfi"i temayuzilim irfan-i ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz ya da olacak delikle temas. ---- Millet Kadınla ilgili konu acıyor biz açınca siliniyor alın url:moderatör silmeye alısık onca konu oluyor kadınlarla ilgili küfürler yazılıyor bız acınca anlaşılmadan sılınıyor örnegın su url"deki söz http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=S%F6zler&folderid=42998 amı olanın ımanı olmaz sözü kim için söylenmiş söylesenize amk hadi ? benım konuma gelip öyle böyle demesini bılyordunuz ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:
    -----------------------------

Sıcaklık la ilgili olabilir...

Bios ayarlarına bı bakar mısın ?

Cpu nun sıcaklıkla % kullanımı auto orantılı ıse ısınınca mal oluyor olabılır... 

-----------------------------
    hoca sıcaklıkla olsa makıne kapanır adam donuyo dıyo buyuk bı ıhtımal ıslemcı fanında yada ısletım sıstemının eksık dosya yuklenmesınde yada donanım drıver cakısmasından olabılır

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
Toplam Hit: 838 Toplam Mesaj: 7