folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayar Toplama İstek.

Bilgisayar Toplama İstek.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Elimde birini evde diğerini dükkanda kullandığım bilgisayarlr var fakat ikiside işe yaramıyor çok eski.. Sürekli sorun çıkartıyor.

1-Yapmak istediğim bu iki bilgisayardan dükkan için çalışır sade bir kasa toplamak. (Msn açsın yeter)

2-Eksilen parçaların yerine kaliteli parçalar alarak evde her tür programı ve oyunu kaldırabilecek canavar yaratmak.Kullanacağım programlar..

adobe cs5 serisi, mssql 2005,crysis gibi oyunlar

Donanım bilgim yeterli olmadığından bu işin üstadlarından yardım ve öneri bekliyorum.

Parça uyumlu olması ve performansından hiç anlamam iki kasayıda söküyorum şimdi fotoğraflarını ekleyip hangi parçaları harmanlamam gerektiğini sorcm :)

ardından ikinci bilgisayar için almam gereken anakart işlemci ram vs ..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    dediğin kadar varsa hiç uğraşma onlarla ek : o değilde şimdi düşünüyorum heralde o kadar saçmalamış olamaz 1. şık ta iki makinadan beklentisi 2. şıkta da bunları bana sağlayacak bi makina hangi donanımları barındırmalı demek istedi sanırım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam crysis diyorsun varsa imkanın yenisini topla eskileri birleştirmekle olmaz

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 675 Toplam Mesaj: 3