folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayar Uyku Modu Sorunu Vs..

Bilgisayar Uyku Modu Sorunu Vs..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşlar şimdi 1 2 gündür şöyle bir sorun var bilgisayarı açıyorum ekrana görüntü gelmiyor açarken her açılışta ekran kartını belli bir açıyla ukarı doğru kaldırmam gerekiyor öyle görüyor ekran kartını ve öyle başlatıyorum.

başladığı zamanda işre pci mi ne bilmemne köprüsü bulundu diyor donanım olarak 

bu sorun ekran kartı ilemi alakalı anakart üzerindeki girişlemi alakalı anlamadım.

onun haricinde bilgisayarı beklemeye uyku moduna almak isteğimde direk kapanıyor pc mouse ile hareket ettirince gelme olayı olmuyor.

ama tekrar pc başlatma tuşuna basında direk açılıyor pc beklemedeymiş gibi anlamadım .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

yokmu bilen?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

Benzer bir sorun olmuştu. Bios update var mı onu kontrol et hem m/b hem vga card için. Psu da olabilir. Biz bios update ile halletmiştik.

İpimle kuşağım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

nerden nasıl halledilir o?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

""onun haricinde bilgisayarı beklemeye uyku moduna almak isteğimde direk kapanıyor pc mouse ile hareket ettirince gelme olayı olmuyor.""

uyku modu olayı daha once tartışılmıştı bende de oluyor. Kapatınca usb mause ile geri gelmiyor. diger girişli mauslamı oyle bişi oluyordu. 

usb giriş oldugundan kaynaklanıyordu diye biliyorum. yanlıs biliyorda olabilirim 

Dur be kadınnnn....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ekran kartını neden belli bir açı ile yukarı kaldırıyorsunki zaten ekran kartı kasaya vidalı değilmi ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Jubei bunu yazdı:
    -----------------------------

ekran kartını neden belli bir açı ile yukarı kaldırıyorsunki zaten ekran kartı kasaya vidalı değilmi ?

-----------------------------

olabilir bendede kablosuz mouse var.

bu arada vidaile bağlı olduğu halde belli bir açı yapmam gerekiyor. yani vidalı evet.

ama yinede görmüyor.

Toplam Hit: 1009 Toplam Mesaj: 7