Bilgisayar Üzerinden Android Telefonu Kullanmak
-
Merhaba arkadaşlar,
Şirketimizde tahsilat işine bakan bir arkadaşımızın işini kolaylaştırmak adına aklıma bir fikir geldi.
Google den araştırdım ama temiz bir sonuca ulaşamadım.
1- Arkadaşın kullandığı android özellikli telefon.
2- internet çıkışı olan bilgisayar.
3- mikrofonlu kulaklık.
Evet elimizdeki malzeme bunlar. Bizim istediğimiz ise, Elindeki telefonu bilgisayara bağlayıp kullanmak.
telefondaki rehberi istediği zaman arayıp, mikrofonlu kulaklık ile müşterilere ulaşıp bilgisini vermek.
Tabi bunu yapabilirsek, otomatik CRM ile arandı bilgilendirildi diye not düşmek. ( bu kısım bize düşüyor )
Uzun lafın kısası; Bilgisayar ile android sistemli telefon üzerinden arama yapılabilirmi ?
Bu konuda bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim..
Kolay gelsin...
-
Airdroid yapıyor sanırım bunları bi araştırsana
-
god bunu yazdı
Airdroid yapıyor sanırım bunları bi araştırsana
Airdroid uzaktan telefonu izleyip yönlendirebiliyorsun.
Yani bilgisayar ile entegre olmuyor.
-
Uygun yazılım bulamazsan son çare sim kartlı USB çıkışı olan bir tablet alıcan 100 liralık bir şey işini görür
piyasada SMS artılabilen dosya ve rehbere ulaşılan yazılım çok ama arama yapanını hiç görmedim
-
Ali benim bildigim programlar malesef sadece telefona komut veriyor. Arama vs yaptiriyor ama pc ye bağlı mikrofon Kulaklık ile konusamiyorsun.
Yalnız htc m8 de farkli bir htc telefonu yönetebilir hatta diğer telefonu m8 den kullanabilirsin. Bu olay android diğer modellerde olmalı ama her sirket farklı isim ile adlandirmis..
Marka model nedir cihazın ?
Ek olarak viber isimli programın masaüstü versiyonu var. Onu pc ye kurup o telefon numarasından aktiflestirip herkese pc den yazabilir ve arayabilirsin.
Gayet stabil çalışıyor. Aynı anda cep telefonunda da kullanabilirsin. Denenmistir. Ofisteyken bazen kullanıyorum.
Doğrudan mobil sebekeden arayıp pc den konusabilecegimiz bir sistem henüz görmedim ama vardir. Bende araştırıyorum suan.
opusdei tarafından 13/Ağu/14 15:52 tarihinde düzenlenmiştir -
o kadar ugrasan kadar al bıtane fct cıhazı fax modem kartla akarsın
-
Şöyle bişey buldum. Denemedim henüz
-
13 Agustos 2014 (Çarsamba) 15:48 tarihinde yazıldı.
Kısayol |
Alıntı yap |
Özel Mesajlazz 

o kadar ugrasan kadar al bıtane fct cıhazı fax modem kartla akarsın
Santralde FCT var, Bunu bilgisayar ile nasıl entegre edeceğiz?13 Agustos 2014 (Çarsamba) 16:06 tarihinde yazıldı.
Kısayol |
Alıntı yap |
Özel Mesajopusdei 
istanbul

Şöyle bişey buldum. Denemedim henüz
Tur Operatörü | Seyahat Acentası | Hotel Rezervasyonu | Transfer | Kısacası Turizmle ilgili herşey... | OPUS DEI - Tanrının işi | Travel Project - coming soon... Çok yakında professionel hizmetler elinizin altında...Mustafa inceliyorum, umarım olur..
GSM hattında 7000 DK heryöne - Avea, sabit numaralar sınırsız.
Ama telefon bir seviyeden sonra şarzı yetmiyor.
Günlük araması max 400 kişi .