folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Bilgisayar Ve Fizik Bilimi İle İlgili Konu

Bilgisayar Ve Fizik Bilimi İle İlgili Konu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 3. senemdeyim Hala fizik 2 alıyorum. Hoca finale 10 puan eklemek üzere Bilgisayar ve Fizik ile ilgili basit bir sunum istiyor. Bu iki alanı kapasayacak bir konu olmalı. Çok aşırı birşey olmasına gerek yok. 5 sayfada olur 40 sayfada. Sunum yapıp e-posta ile yollayacam sadece. Sunmayacak bile.

Ancak hiçbir konu düşünemedim. Yardımcı olursanız sevinirim konu hakkında.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

http://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_computer

Bunu yazabilirsin

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

bilgisayarın büyük hesaplamalarda sağladığı yarardan bahsedebilirsin. uzay mekiği fırlatırken mesela neler neler hesaplıyorlar. bir de apollolardan biri vardı gerçi değişkenlerden biri döngüde sıfırlanmadığı için atmosfere yanlış açıyla girip yanmışlardı. bilgsayarcının önemini de böyle vurgulayabilirsin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

parçacık hızlandırıcısı simülatörleri vardı. ismini tam hatırlayamıyorum bu  da ilginç bir konu olabilir

ya da en azından ters kinematik konusunun inceleyebilirsin.. 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

https://viewer.zoho.com/docs/vNbdcbi  şurdan belki bir fikir sahibi olursun. Görseller filanda var. Olmadı kuantum bilgisayarlar bölümünü araklar verirsin hocaya.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Arkadaşlar teşekkürler. Hocaya yolladım sunum. Kuantum bilgisayar diye. İnş final'e düzgün birşeyler ekler :)

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 1226 Toplam Mesaj: 6