folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayar Yüksek Devirde Çalışıyo :)=

Bilgisayar Yüksek Devirde Çalışıyo :)=

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Şimdi benim pc ye 2. hdd taktı takalı fanlar hızlı çalışmaya başladılar . hani cd tarasınız otomatik kullanda hızlı döner ya ilk takdığınızda yüksek ses gelir şuan öyle makine

acaba power mı yetmiyo? çünkü powerda hiç boş güç kablosu kalmadı

üzerinde powerın 300w yazıyo

neden oluyo acaba 2. hdd den gelmiyo ses fanlar dan geliyo hızlı çalışmasından

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    pc eskiyse fanlardan olabiler..
    geçen ay benim ki yandı da :D
    300dü yenisi daha yüksek bişi sornsuz..
    nedir hatırlamıyorum şimdi kasayı açtırma bana :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    Aynı sorun bende de var sorun PSU'dan kaynaklanıyor,zamanla genelde ağır grafik ve yüksek hdd alanı isteyen oyunlarda hdd'lerinden bir tanesinin kafa atarak kendini resetlemesini izleyebilirsin hdd sayısı ne kadar fazlaysa tak-tak sesleri zamanla çoğalır ve ekranın donmaya başlar :) Çözüm Min 400w yükseLtmek tabi donanımına bağlı,benim gibi güç sömürücü(x1650 512mb) bi kartın varsa hemen yükselt.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

noel_baba bunu yazdı:
    -----------------------------
    pc eskiyse fanlardan olabiler..
    geçen ay benim ki yandı da :D
    300dü yenisi daha yüksek bişi sornsuz..
    nedir hatırlamıyorum şimdi kasayı açtırma bana :)

yok yok kasa yeni 2. hdd i takınca yüsek devirde çalışmaya başladı yoksa normaldi

birgisayarda okadar fazlada bişi yok ekran kartı tv kartı ses kartı 2 hdd 1 cdrom diğeri standart zati

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Daha ne ossun amk :D 
    Allahtan fazla bişi yokmuş::.

hdd ..tv ..ses standarta extra zaten :| 

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:
    Aynı sorun bende de var sorun PSU'dan kaynaklanıyor,zamanla genelde ağır grafik ve yüksek hdd alanı isteyen oyunlarda hdd'lerinden bir tanesinin kafa atarak kendini resetlemesini izleyebilirsin hdd sayısı ne kadar fazlaysa tak-tak sesleri zamanla çoğalır ve ekranın donmaya başlar :) Çözüm Min 400w yükseLtmek tabi donanımına bağlı,benim gibi güç sömürücü(x1650 512mb) bi kartın varsa hemen yükselt.

hdd den ses gelmiyo normalde sesde gelmiyo titreşim fazla olduğu için kasanın mekanından ses geliyo

fanlar hızlı çalışıyo powerdaki ve kapak üstündeki

şundan olabilirmi?

şimdi powerda boşyer yoktu küç için kapaktaki fana giden güç kablosu 2 kafalıyla birini hddye yönlendirdik birini kapak fanına yani aynı kablolar üstünden elektrik alıyolar ondan olurmu?

Toplam Hit: 1076 Toplam Mesaj: 6