Bilgisayar Yükseltmesi (Ati Ekran Kartı Fikirleriniz)
-
Bilgisayarımı 3 yıl önce aldım en yüksek casper yani omegayı.
512 ram yanılmıyorsam 128 ekran kartı(nvidia) vardı.
Şimdi rami 2 gb ta yükselttim ve ekran kartını 512lik yaptırttım.Fakat seçimde ati oldu.Nasıldır bilmiyorum ne düşünüyorsunuz ati hakkında?
Açıkçası nvidia almayacaktım bırakacak falan die bi haber okudum.ati dedi adam bende dedim tka bakalım.Bilmiyorum güzelmi...
-
pff edit ahhh
hd 2400 pro
-
biraz gec tanistim kendileri ile urun kataloglarini incelerken hep uvey evlat muamelesi gorurdu benden lakin Ati kaliteli modellerde uretmiyor degilmis hatta hocam ati cok iyiymis be, MSI ATI Radeon HD3650 T2D512 inceleme firsati bulduk , test sonuclari harika..
fiyatlarida hic fena degil performansa gore..
-
soğutma problemleri war genelde ATI nin bende kullanıyorum ama o kadar memnun deilim.bnim eskiden Gigabyte wardı sorunsuz 5 yıl falan kullandım.Gigabyte ın yeni ürünlerinde soğutmaya daha da önem verilmiş bu sayede overclock yaparken yüksek performans değerlerine çıkılabiliniyor.
-
ati x1650pro agp kullanıyorum.memnunum valla .açıkçası benim memnun olabilmem için oyunları açması yeterli ve açıyoda sağolsun.söyliceklerim bu kadar :D
-
GrN bunu yazdı:
-----------------------------
ati x1650pro agp kullanıyorum.memnunum valla .açıkçası benim memnun olabilmem için oyunları açması yeterli ve açıyoda sağolsun.söyliceklerim bu kadar :D
-----------------------------bendede aynısı var memnun deilim linuxta adam gibi çalışmıyo nvidia alın arkadaşım
-
ati hd 2600 pro safir
oyunları ters çevirip mikiyo huzurluyum :D