Bilgisayar‘A Eski Audio Aygıt Bağlamak
-
Elektronik aletlerden anlayan gençler. Pikapıma bağlı olan hoparlörler öldü geçen gün, tamir olmazmış. Yenisine de verecem param yok şu an. Ben de pikapı line-in'den bilgisayara bağlayıp 5+1'den ses almayı düşündüm. Ancak, pikapta ayrı bir output olmadığı için direk hoparlör çıkışlarını line-in'den aldım. Böyle yapınca sesi çok hafif açsam bile aşırı bozuk geliyor, sanırım çıkış çok güçlü olduğundan. Deckin kulaklık çıkışından denedim, o da aynı şekilde güçlü geliyor. Şimdi diyorumki, ben deck'den pikapı söksem, deck'in amfiyi bypass edip kabloları direk bilgisayra bağlasam olur mu? Yoksa bu sefer de güçsüz mü gelir? Ha bir de ben bu lanet şeyi sterio olarak nasıl bağlayacağım bilgisayara? Deck'den iki tane 3.5 mm çıkış alıp ikisini birleştip takıyorum idareten, doğal olarak mono geliyor ses. Bunun çözümü nedir?
-
usta direkt dect ten alabilirsin zaten pc de ufak bir amfi katı vardır o yüzden hem ses pikabın amfisinde parazit kapmaz hemde pc line in girisi problem çıkarmaz streo konusuna gelince pikabın deck çıkısında ortak ucu bulman gerekli sonra birini 3,5 lik jackın bir girişine diğer çıkısını diğer girişine ortak ucuda 3,5 lik jackın sasessine bağladın mı işlem tamamdır :D
keşke pikabım olsa 1 tane gerçekten çok ama çok kaliteli seseler alabiliyosun
-
Sağol, denedim ses veriyor hakkaten ama, ses kalitesi bozuk geliyor yine. Pikap da mı uçtu acaba hoparlörle birlikte pff.