Bilgisayara Hiç Bişey İndiremiyorum Yardım!
-
Bilgisayarıma hiç bir şey indiremiyorum. Ve yükleyemiyorum.
Tüm tarayıcılarda denendi. Bilgisayarıma bişey indir diyorum. yüzde 99 'a kadar iniyor. Son kilobayta kadar son kilobatta oyle kaliyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.
-
hocam akıllı telefonun varsa onunla combofix indir bilgisayara aktar usb ile daha sonra bir tarat bakalım.
-
idm denedinmi
-
alakasız olabilir ama hdd arızası olabilirmi acaba.
-
MustyKTE bunu yazdı
alakasız olabilir ama hdd arızası olabilirmi acaba.
hdd arzası olsa flaşlada bişey aktarılmaz
-
Sacma salak bir virus. hdd arizasi degil. Ayni olay benim masaustunde vardi. Combofix indirsen taratacaksin, bisey indiremiyorsun, flash disk de takmak istemedim, format attim duzeldi.
-
mizahi bunu yazdı
Sacma salak bir virus. hdd arizasi degil. Ayni olay benim masaustunde vardi. Combofix indirsen taratacaksin, bisey indiremiyorsun, flash disk de takmak istemedim, format attim duzeldi.
Oke. Bi combo fix Bakınalım bakalım.
-
Varsa firewall ve antivirüsü etkisizleştirin. Ayrıca hangi donanımla internete açılıyorsunuz bilmiyorum fakat başka bir firewall'ın arkasındaysanız (mesela sonicwall) bağlantı son anda kesilebilir.
-
indiremiyosan da online bi tarat hacı. ya da güvenli moda ir ağ destekli ordan yardıring. ordan da olmuyosa firewall dır artık başka ne olabilir :)
-
Combofix, Malware, Herhangi bir AV.
-
Takılınca iptal et yüklemeyi bi dosyaya öyle bak hacı inmişmi bakalım, sanki benimkine ben öyle yapıyodum.