BİLGİSAYARCININ AŞKI

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    winterstorm
    winterstorm's avatar
    Erkek
    BİLGİSAYARCININ AŞKI
    Sevgili Aslı....!! Artık içimdeki sıkıştırılmış duyguları unzip etmenin zamanı geldi. Seni ram"inin alamayacağı kadar çok seviyorum. Sana karşı btn protectlerim disable durumda. Seni ilk gördüğüm anda formatlandım. Bütün cache"lerim durdu, shadow ramlarla ayakta duruyorum. Bana öyle bir sistem transfer ettin ki, hiç bir komut artık beni senden ayıramaz. Senden başka herşey benim için bad command or file name. Seninle çoklu ortamlar da dahil, her ortamda mutlu olabileceğimi biliyorum. Senin Senin megahertz"in beni de ateşliyor. Bakışların beni taa derinden scan ediyor. Sana çok güveniyorum, bu mektubumu başkasına forward etmeyeceğini de çok iyi biliyorum. Ben, seninle evlenmek istiyorum Aslı. Seninle mutlu bir ağ yapılandırması oluşturmak istiyorum. TCP/IP, netBEUI, IPX/SPX her türlü protokolde uyuşuyoruz. Seninle, istediğin zaman ağ yapılandırmamıza Microsoft ağları için istemci ekleyebiliriz. Biliyorum sen benden oldukça gençsin ama tanıdığım iyi bir donanımcı var, kendimi senin için upgrade ettirebilirim. Evleninceye kadar da söz; sana hiçbirşey insert etmeyeceğim. Evlenmeden önce DR NORTON"dan randevu aldım, ikimizde usulen bir virus taramasından geçeceğiz. Merak etme hiç bilmediğim lisanssız software"lerle ilişkim olmadı. Senin için hardware"i taş gibi diyorlar, ancak biliyorsun ki benim için software güzelliği hardware güzelliğinden önde gelir.
    Aslı, seninle biz çok dvd"ler seyredeceğiz. Sana evlilik yıldönümünde 24 hızlı rewritable dvd alacağım. Pembe slotlu kasamız, içinde nurtopu gibi harddisklerimiz olacak.
    Tatillerimizde ikimizde birer windows gezgini olacağız. Daha sonrada ver elini internet. Sana güzel görünmek için öyle çok çalışacağım ki, üç hafta sonra karşına yirmibir inch plazma ekran gibi çıkacağım. Ondan sonra istersen beni duvarına bile asabilirsin.
    Akşamları dizlerinin üzerinde bir laptop gibi yatacağım. Asla uyku moduna geçmeyeceğim Aslı. Biz seninle ışıkları kapatıp kucaklarımızda klavye sabahlara kadar chat edeceğiz. Ancak ilk yıllarda senden biraz tasarruflu olmanı isteyeceğim, onun için screen saver, standbye modu vs. anlarsınya açık dikkatli olmanı isteyeceğim.
    Salonumuzun baş köşesine babamın eski 8 MHz 10 megabaytlık 8088 bilgisayarını koyacağım, malum şark köşeleri bana hep çok sıcak gelmiştir, yanınada 5,25 lik disketler. O biçim nostalji olacak. Hatta yılbaşı akşamları tetris falan oynayabiliriz. Kendimizi hep geliştireceğiz, zaman hangi ram"i gerektiriyorsa uygulayacağız. Birbirimizden fikir download"unu bir gurur meselesi yapmayacağız. Aramızda ayrı gayrı olmayacak, bu ağın server"i benim demiyeceğiz hiç bir zaman. Herkes birbirinin sörfüne saygı duyacak. Hadi gel, önümüzde paylaşıma açılmış bir hayat var. Seni istemek için Server"ini gönderen o herifin sitesini crack ettim, anasınıda hack edeceğim. Ben geleneklere sadık kalmak istiyorum şeker Aslıcığım. TV kartını kız tarafı alırmış. Seni, çeyiz sandığındaki emek emek doldurduğun cd-rom"larla bekliyorum. Bende sana amazon.com"dan beş taşlı bir yüzük siparişi verdim bile. Nikahımızdada real player çalacak... Home page"indekilere de çok selam, her baytını öpüyorum, CPU"m daima seninle.
    Not:CPu"umdaki bu ateşi hiçbir fan söndüremez. Eğer connection isteğime reply etmezsen partitionumu silip bootuma virus bulaştıracağım.
    ŞİMDİ BU MAİLİ KAPATABİLİRİZ. Are you sure (Yes/No/All)?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    Bittim ben bu yaziya dayi
    cok iyi yaw hemen forward yapayim :)

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ne asklar var bea
    cok iyiydi

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc_KoPaT
    Pc_KoPaT's avatar
    Erkek
    Aslııııııı!!!
    ıLaaaannnn!!!
    Seviyorum HüLeaaan!!!
    :))))

Pisi Pisi KoPaT'ım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan_banned
    volkan_banned's avatar
    Erkek

Buda mirc de geçen aşk

iLan-i Ask..Ey benim ban kadar düsündürücü
    Kick kadar ürkütücü
    Akick kadar tehlikeLi
    OP kadar degerLi sevgiLim..
    Canim..Kanim..Opum..
    Sopum..Founderim..
    Voicem, hayatim..
    Sensiz hayat SOP olacakken
    Akicke alinan userin ki kadar
    KaranLik ve izdirap verici..
    Sana kanaLin numarali tribününden voice ayirdim, GEL
    Seni görmedigim zaman
    Antremansiz kanala girmis gibi bocaliyorum
    Herkezi banLiyorum,gözLerim karariyor..
    Senden ayri kalmak
    Laga düsmek kadar zor..
    Split kadar aci..
    Ne olur benimle karsilastigin zaman
    Beni ignore etme..!
    Beni ignore etme..!
    KORKMA..
    Ver seLamini..
    SevgiLim..
    Geçen gün seni rakip kanalda
    Rakip bir OP ile görmüsLer..
    Üzüntümden sifremi unuttum..
    Accessim siLindi..
    Akicke aLindim..
    Neyse ki Sop kizmis..
    Uzun sürmezmis..
    Gene bana dönersin
    Kafasi kaLe önLeri gibi kel
    Surati sürekLi rekLam yapan userLar gibi tümsek tümsek babana söyLe..
    Ikide bir bana auto mesaj yapmasin..
    Kötü faul yaparim..
    Acimam..
    BanLarim....
    Neyse...
    Kurtaricim,Sopum,Aopum..
    Mektubumun 90. dakkasina girdim..
    Sana,özeLde bulusacagimiz o kritik anin
    Kritik pozisyonuna kadar
    SevgiLerimi,voiceLerimi sutLuyorum..

Şerefsizliği Yüzünden banlanmıştır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mithatuzun1987
    mithatuzun1987's avatar
    Erkek
    WALLA NE YALAN SÖYLEYİM OKUYAMADIM AMA BÜYÜK YAZI TEBRİKLER AYRIYETEN TAKTİR ETTİM
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Victusa
    Victusa's avatar
    Erkek

irx 40 yerde bunu yapan lamerdır bunu yazan lamerdır yazını gordum kesın lamersın sen....agzının ustune sıpe selle yıyeceksın ozaman gorcen lamerı...adam renk getırmıs muhabete sende ordan dallama yavrusu gıbı "bunu yapan lamerdır" ....ulan o lamer su lamer bı senmı profsun cakal...cakalsan lamerlere faydan olsun ac 10 tane topıc ayrı ayrı bı programı anlatda ogrensın mıllet dallama lamer...lamerlıkmı yoksa dallama lamerlıkmı olay var ıse sen ıkıncısı oluyosun...hasta ettın ulan adamı...

bu arada yazıyı yazan kardese elıne saglım guldum burda allah senıde guldursun...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguu
    doguu's avatar
    Erkek
    winterstorm bunu yazdı:

BİLGİSAYARCININ AŞKI
    Sevgili Aslı....!! Artık içimdeki sıkıştırılmış duyguları unzip etmenin zamanı geldi. Seni ram"inin alamayacağı kadar çok seviyorum. Sana karşı btn protectlerim disable durumda. Seni ilk gördüğüm anda formatlandım. Bütün cache"lerim durdu, shadow ramlarla ayakta duruyorum. Bana öyle bir sistem transfer ettin ki, hiç bir komut artık beni senden ayıramaz. Senden başka herşey benim için bad command or file name. Seninle çoklu ortamlar da dahil, her ortamda mutlu olabileceğimi biliyorum. Senin Senin megahertz"in beni de ateşliyor. Bakışların beni taa derinden scan ediyor. Sana çok güveniyorum, bu mektubumu başkasına forward etmeyeceğini de çok iyi biliyorum. Ben, seninle evlenmek istiyorum Aslı. Seninle mutlu bir ağ yapılandırması oluşturmak istiyorum. TCP/IP, netBEUI, IPX/SPX her türlü protokolde uyuşuyoruz. Seninle, istediğin zaman ağ yapılandırmamıza Microsoft ağları için istemci ekleyebiliriz. Biliyorum sen benden oldukça gençsin ama tanıdığım iyi bir donanımcı var, kendimi senin için upgrade ettirebilirim. Evleninceye kadar da söz; sana hiçbirşey insert etmeyeceğim. Evlenmeden önce DR NORTON"dan randevu aldım, ikimizde usulen bir virus taramasından geçeceğiz. Merak etme hiç bilmediğim lisanssız software"lerle ilişkim olmadı. Senin için hardware"i taş gibi diyorlar, ancak biliyorsun ki benim için software güzelliği hardware güzelliğinden önde gelir.
    Aslı, seninle biz çok dvd"ler seyredeceğiz. Sana evlilik yıldönümünde 24 hızlı rewritable dvd alacağım. Pembe slotlu kasamız, içinde nurtopu gibi harddisklerimiz olacak.
    Tatillerimizde ikimizde birer windows gezgini olacağız. Daha sonrada ver elini internet. Sana güzel görünmek için öyle çok çalışacağım ki, üç hafta sonra karşına yirmibir inch plazma ekran gibi çıkacağım. Ondan sonra istersen beni duvarına bile asabilirsin.
    Akşamları dizlerinin üzerinde bir laptop gibi yatacağım. Asla uyku moduna geçmeyeceğim Aslı. Biz seninle ışıkları kapatıp kucaklarımızda klavye sabahlara kadar chat edeceğiz. Ancak ilk yıllarda senden biraz tasarruflu olmanı isteyeceğim, onun için screen saver, standbye modu vs. anlarsınya açık dikkatli olmanı isteyeceğim.
    Salonumuzun baş köşesine babamın eski 8 MHz 10 megabaytlık 8088 bilgisayarını koyacağım, malum şark köşeleri bana hep çok sıcak gelmiştir, yanınada 5,25 lik disketler. O biçim nostalji olacak. Hatta yılbaşı akşamları tetris falan oynayabiliriz. Kendimizi hep geliştireceğiz, zaman hangi ram"i gerektiriyorsa uygulayacağız. Birbirimizden fikir download"unu bir gurur meselesi yapmayacağız. Aramızda ayrı gayrı olmayacak, bu ağın server"i benim demiyeceğiz hiç bir zaman. Herkes birbirinin sörfüne saygı duyacak. Hadi gel, önümüzde paylaşıma açılmış bir hayat var. Seni istemek için Server"ini gönderen o herifin sitesini crack ettim, anasınıda hack edeceğim. Ben geleneklere sadık kalmak istiyorum şeker Aslıcığım. TV kartını kız tarafı alırmış. Seni, çeyiz sandığındaki emek emek doldurduğun cd-rom"larla bekliyorum. Bende sana amazon.com"dan beş taşlı bir yüzük siparişi verdim bile. Nikahımızdada real player çalacak... Home page"indekilere de çok selam, her baytını öpüyorum, CPU"m daima seninle.
    Not:CPu"umdaki bu ateşi hiçbir fan söndüremez. Eğer connection isteğime reply etmezsen partitionumu silip bootuma virus bulaştıracağım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguu
    doguu's avatar
    Erkek
    winterstorm bunu yazdı:

BİLGİSAYARCININ AŞKI

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    haddinden fazla yerde gördüm ve baydı artık bu  metin. neyse gene de c/p yapmışsın bilmeyenler neşelensin

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 2740 Toplam Mesaj: 10