Bilgisayarda Çerez Sorunu (Acil)
-
Merhaba hacılar
bilgisayara format atmama ramen çerezleri halen açamadım firefox olsun ie olsun hiç bi şekilde tarayıcılarda çerezler çalışmıyor.
"Tarayıcında çerezler etkin değil. Lütfen devam etmeden önce bunu güvenlik tercihlerinde ayarla."
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Fırefox cerez ayarların böyle olsun

-
Hocam aynen bu şekilde zaten
internette yazılanları teker teker uygulamama ragmen şuan kullanmakta oldugum bilgisayarda facebook, gmail, hotmail gibi sitelere giriş yapamamakla beraber, herhangi bir siteye üyelik açma durumum da söz konusu değil.
Aslen yazılımsal herhangi bir sorunu olmamasına ragmen, hatanın ne oldugunu saptayamadım...
Bu arada, baska bilgisayarlarda girdigim hesaplarıma çok rahat ulaşabilmekteyim. -
o zaman modem firewalldan cerezlere izin verilip verilmedigine bak.
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------
o zaman modem firewalldan cerezlere izin verilip verilmedigine bak.
-----------------------------Bende tam olarak böyle bir sorun düşünüyordum ama uygulamak aklıma gelmemişti :)
Bir deniyim.
-
tek bir sitedemi çerez sorunu yaşıyorsun?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hayır hocam hiçbir şekilde çerezleri çalıştıramadım,
Modem firewalldan kaynaklı bir sorun oldugunu soyledı yukardaki hacı onu denicem.
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hayır hocam hiçbir şekilde çerezleri çalıştıramadım,
Modem firewalldan kaynaklı bir sorun oldugunu soyledı yukardaki hacı onu denicem.
-----------------------------yukaridaki haci ?
haci ?
hac?
ha?
h?