folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Bilgisayarda İlginç Bi Sorun Var(Yardım)

Bilgisayarda İlginç Bi Sorun Var(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Hocalar win7 kullanıyorum.Makine özellikleri p8700 işlemci,4 gb ram,hd 4650 ekran kartı.

Msndeki bi problem kilitliyor sanırım.Msnde bi hata vermeden kendisini kaptıyor sonra açığında da sorun gider çıkmıyor servis geçici sağlanmıyor diyor.Ancak msdos ekranında ipconfig/flushdns deyip DNS önbelleğini temizleyince düzeliyr,,

Neyse böyle msn kapandığında dosya yöneticisini ne zaman açsam alet kilitleniyor.Tuşlar(caps lock filan) ve mouse çalışıyr ama görev yönetici donuyor bişey yapamıyosun kapat diyosun onuda yapmıyor.Yeni çıktı sayılır bi kaç hafta oldu ama iyice sıklaştı.Format atamam garanti gümler.

Nasıl düzeltebilirm.

_ICEMAN_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

hallederi_55 bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocalar win7 kullanıyorum.Makine özellikleri p8700 işlemci,4 gb ram,hd 4650 ekran kartı.

Msndeki bi problem kilitliyor sanırım.Msnde bi hata vermeden kendisini kaptıyor sonra açığında da sorun gider çıkmıyor servis geçici sağlanmıyor diyor.Ancak msdos ekranında ipconfig/flushdns deyip DNS önbelleğini temizleyince düzeliyr,,

Neyse böyle msn kapandığında dosya yöneticisini ne zaman açsam alet kilitleniyor.Tuşlar(caps lock filan) ve mouse çalışıyr ama görev yönetici donuyor bişey yapamıyosun kapat diyosun onuda yapmıyor.Yeni çıktı sayılır bi kaç hafta oldu ama iyice sıklaştı.Format atamam garanti gümler.

Nasıl düzeltebilirm.

çak formatı  bir şey olmaz ,  garanti  dışı kalmaz korkma. Ama  yerinde olsam yinede sistem kayıtlarına  bir göz atardım hata neyden kaynaklı. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Sistem kayıtları derken?Bu alete format en en en son iş hocam,bi sürü şey kurdum.formatla bütün ayarlarım havaya uçar programları söylemyrum bile

Bu msn nasıl etkiler ki bu kadar?Soru birazda bu

_ICEMAN_
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

format örneğini "garanti" ye ithafen yazdım :).  sistem kayıtları dediğimde olay görüntüleyici. 

yani şu :

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:

format örneğini "garanti" ye ithafen yazdım :).  sistem kayıtları dediğimde olay görüntüleyici. 

yani şu :

Cık bundan bişey çıkmaz yada ben çıkartamam yada uyumalıyım:D baktımda benm bildiğim şeyler yani gördüğüm şeyler:)Uyandığımda ayrıntılı bakıcam ama

_ICEMAN_
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

peki hocam

Toplam Hit: 949 Toplam Mesaj: 6