Bilgisayarda İslem Kaydi Olurmu..!
-
hocalar.keyloger kurmak istemiyorum dogrusu guvenmiyorum .. sormak istedigim bilgisayar kendi kayit yaparmi yani tum klavye hareketleri birebir kayit yapmazsa bile en azindan son girilen sayfalarda site guvenli cikisi oldugu halde direk actiracak bir link kayit yapmasi..varmidir boyle bir cozum bilgisi olan..!
-
Bilgisayarda işlem kaydı tutuluyorda tam olarak nerde ve nasıl tutuluyor onu bilmiyorum her b..ku kaydettiğini biliyorum,Windows uzmanı arkadaşlar konuya el atarsa öğreniriz ?
-
up!
-
merak ettim konuyu bi yukarı
-
eskiden mirc loglari tutuluyordu gecmisine bakabiliyorduk ama net hatirlamiyorum ona benzer.. yada mesela explorer parametresinde log tutuyor ama onlarda hic alakasiz sitede olmayan resimler..text dosyalari uzantilatri anlasilmiyor..
-
Hiç kullanmadım fakat golden keylogger adlı bir programı kullanabilirsin. Normalde ücretli bir yazılımdır. Virüs değildir. Antivirüsler özelliğinden dolayı virüs olarak algılayabilir. Klavyede basılan tuşları ve birçok program içerisindeki menü seçimlerini dahil olmak üzere kaydeder. Ailelerin çocuklarını denetlemek ve ya girilen şifreleri unutmamak için kullanılan programdır.