Bilgisayarda İşlem Yapamıyorum
-
visual studio 2010 ve mssqlserver 2008 i ne zaman yüklesem aynı şey oluyo sorun : bilgisayarı ilk açtıgımda takılma yok ama internet i açamıyorum ya da her hangi bir programı açamıyorum görev yöneticisinide açtığımda kullanıcı adı kısmında hiçbir çalışanın karşısında bir şey yok boş duruyo oturumu kapatıp tekrar girince düzeliyo bunu nasıl çözebilrim işltim sistemi winxp sp3 virüs programı olarakda norton 360var
-
aynı şeyi yaşayan yok mu :D
-
virüs programını norton pek tavsiye etmem hocam sektörün içinde sayılırım. lisanslı sürüm kullanmıyorsan eğer avira antivir öneririm.
-
Önceliği arkaplan servislerine almış olabilirsiniz ya da takas dosyası ile ilgili bir sorun olabilir. Hijackthis ile açılışta çalışan programları bir denetleyin. Daha kolayı ise hijackthisin ürettiği rapor dosyasından kişisel bilgileri silip buraya göndermek. Böylece sorun hakkında bilgi alabilirsiniz.
-
rebelpower bunu yazdı
virüs programını norton pek tavsiye etmem hocam sektörün içinde sayılırım. lisanslı sürüm kullanmıyorsan eğer avira antivir öneririm.
Norton'un para verilerek alınan lisanslı sürümünü mü kullanıyorsunuz deneme sürümünü mü bilemiyorum, ama ben bütün bilgisayarlarımda lisanslı Norton kullanıyorum, sorun yaşamadım. Aksine herkese tavsiye ediyorum. Norton'un deneme sürümü ile tam lisanslı sürümü arasında fark var.