Bilgisayarda İşlem Yapamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

visual studio 2010 ve mssqlserver 2008 i ne zaman yüklesem aynı şey oluyo   sorun : bilgisayarı ilk açtıgımda takılma yok ama internet i açamıyorum ya da her hangi bir programı açamıyorum görev yöneticisinide açtığımda  kullanıcı adı kısmında hiçbir çalışanın karşısında bir şey yok boş duruyo oturumu kapatıp  tekrar girince düzeliyo  bunu nasıl çözebilrim işltim sistemi winxp sp3  virüs programı olarakda norton 360var

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

aynı şeyi yaşayan yok mu :D

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek

virüs programını norton pek tavsiye etmem hocam sektörün içinde sayılırım. lisanslı sürüm kullanmıyorsan eğer avira antivir öneririm.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Önceliği arkaplan servislerine almış olabilirsiniz ya da takas dosyası ile ilgili bir sorun olabilir. Hijackthis ile açılışta çalışan programları bir denetleyin. Daha kolayı ise hijackthisin ürettiği rapor dosyasından kişisel bilgileri silip buraya göndermek. Böylece sorun hakkında bilgi alabilirsiniz.

Olaylara karışmayın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    rebelpower bunu yazdı

virüs programını norton pek tavsiye etmem hocam sektörün içinde sayılırım. lisanslı sürüm kullanmıyorsan eğer avira antivir öneririm.

Norton'un para verilerek alınan lisanslı sürümünü mü kullanıyorsunuz deneme sürümünü mü bilemiyorum, ama ben bütün bilgisayarlarımda lisanslı Norton kullanıyorum, sorun yaşamadım. Aksine herkese tavsiye ediyorum. Norton'un deneme sürümü ile tam lisanslı sürümü arasında fark var.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 1077 Toplam Mesaj: 5