Bilgisayarda Kilitlenme Problemi
-
Arkadaslar bilgisayrim 5 - 10 dakka calistiktan sonra aniden donuyor bunun sebebi neyden dlayi olabilir.. Arica Güvenli modda calistirdigimda her hangi bi sorun yokmus gibi calisiyor bana bu donmanin neden kaynaklanabilecegini soylermisiniz yoksa servise mi gondermem gerekli ..!!
-
Güvenli Modda Açıp Son Yüklediğin Bütün Programları Kaldır...
-
Aynı problem bi zamanlar bende de vardı. Normal kipte başlattığımda çalışan bi program vardı cogu zaman cpu yu %95 lere cıkarıyodu ve pc donuyodu. Fakat aynı program pc yi guvenlı modda actıgımda calısmıodu. Belkı oyle bi program vardır. Bi ona bak...
-
ZeroCooL` bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar bilgisayrim 5 - 10 dakka calistiktan sonra aniden donuyor bunun sebebi neyden dlayi olabilir.. Arica Güvenli modda calistirdigimda her hangi bi sorun yokmus gibi calisiyor bana bu donmanin neden kaynaklanabilecegini soylermisiniz yoksa servise mi gondermem gerekli ..!!
Aşırı ısınma,
donanım cihazlarında problem (özellikle de bellekler) -
herhangi bi prgoram suan yuklu degil daha yeni format attim ama genede yapiyo sadece İE 7 yuklu baska bi sebeb olamazmi ?
-
AntiOksidan bunu yazdı:
ZeroCooL` bunu yazdı:
Aşırı ısınma,
donanım cihazlarında problem (özellikle de bellekler)
-----------------------------normal modla guvenlı mod arasında isnmaya sebeb olabılecek cok fark yok sanıorum sonucta hemen hemen aynı seyler calısıo bıldıgım kadar. belkı formatladıgın cd den kaynaklı bı problemdır . Eksik yada hatalı bı windows system dosyası
-
clogu bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
ZeroCooL` bunu yazdı:
Aşırı ısınma,
donanım cihazlarında problem (özellikle de bellekler)
-----------------------------normal modla guvenlı mod arasında isnmaya sebeb olabılecek cok fark yok sanıorum sonucta hemen hemen aynı seyler calısıo bıldıgım kadar. belkı formatladıgın cd den kaynaklı bı problemdır . Eksik yada hatalı bı windows system dosyası
fanının düzgün çalışmaması,kasasdaki hava dağıtımının iyi olmaması çok bir çalışma olmasa bile bu tür problemlere yol açabilir veya dediğim gibi donanım cihazlarında bir bozukluk ama senin dediğinde çok mantıklı,clogunun dediği gibi eksik veya hatalı bir sistem dosyası da buna sebep oluyor olabilir.
not:ayrıca konunun yeri yanlış. -
kartların test edilmesi gerekli hocam..