folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayarda Ses Problemi

Bilgisayarda Ses Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NonStop
    NonStop's avatar
    Erkek

hocalar dünden bilgisayardan ses çıkışı alamıyorum.eski monitörüm dsub hatası vermeye başlayıp kapanınca monitörü değiştim,ondan önce seste herhangi bir problem yoktu.2 gündür internette araştırdım fakat bi türlü çözüm bulamadım.belki burada bi çözüm buluruz.

driver'ım güncel , aygıt sorunsuz çalışıyor olarak görünüyor.hatta ses dosyası falan açtığımda ses işaretindeki ekolayzır ses varmış gibi inip inip cıkıyor ancak bir türlü ses alamıyorum.başka bir hoparlör denedim sonuç aynı kulaklık vs ondanda ses cıkısı alamıyorum.

dipnot : seskartım onboard'dur.

darker than black...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ses kartında problem varmış gibi görünmüyor.  hoparlörünü de test etmişsen iki ihtmali var

1- işletim sistemli problem

2- ses çıkış jackı.

farklı işletim sistemi ile deneme imkanın var mı? en azından bir live cd ile. bu tespiti yaparsa tek problem jacklardan kaynaklı olabilir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

tag8192 problemi olmasin

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
Toplam Hit: 1142 Toplam Mesaj: 3