folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayarda Ses Sorunu

Bilgisayarda Ses Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bilgisayara format attıktan sonra ses driverlarını faalan yükledim herşey tam görünüyo ama bilgisayardan ses çıkmıyo onboard seskartı foxconn anakart markası

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

belki hoparlöründe bi sorun vardır hocam ?

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

deneim ama yine ses yok

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek

driver i sil baştan yükle eğer sorun çözülmezse netten uygun bir ses kart driverini yükle, büyük ihtimal uygun olmamıştır, benm pcde böle olmuştu bu yöntemi uyguladım düzeldi, ama sen bilirsin...

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Memati92 bunu yazdı:
    -----------------------------

driver i sil baştan yükle eğer sorun çözülmezse netten uygun bir ses kart driverini yükle, büyük ihtimal uygun olmamıştır, benm pcde böle olmuştu bu yöntemi uyguladım düzeldi, ama sen bilirsin...

-----------------------------

hocam saol işe yaradı :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

Biraz farklı bi konu olcak benimkisi ama yinede sorayım dedim bilgisayarda ses sorunu sayılır buda :D benimde kasadan çok ses geliyor fan ı temizlettirdim ama yine çok ses geliyor.Dalga konusu oldum resmen arkadaşlara gidiyorum laptop daha fazla ses çıkarıyor adamın kasadan benim kasa uçak motoru gibi ses çıkarıyor napabiliriz ?

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

fanları değştircen hocam yada en iisi makina yağı ile göbeklerini bi yağla sen :) keser ozaman sesi.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 1140 Toplam Mesaj: 7