folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Bilgisayarda Silinen Dosyaları Kurtarma

Bilgisayarda Silinen Dosyaları Kurtarma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    slm arkadaşlar makineye format bastım yedeğini aldığımı sandığım resimlerimi silmişim onları kurtarmak için çalışan programlarınızı benden esirgemeyin...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Disk üzerinde fazla kurçalama yapmadan hemen bunu indir ve kullan,

PC Inspector File Recovery 4.0 (Ücretsiz)

File Recovery, Windows® 95, 98, ME, NT, 2000 ve XP kullanıcıları için hazırlanmış dosya kurtarma yazılımıdır.

Silinmiş dosyalar hakkında kısa bilgi:

Dosyaları Geri dönüşüm kutusundan silmek, tamamen kaybetmek değildir. Eğer dosya silinmeden önce parça halinde değil de tek bütün halde bulundu ise, bu dosya bu yazılım ile kurtarılabilir. Çünkü bu dosyalar sadece işletim sistemi tarafından yok sayılırlar. Sadece küme halinde diskte fazla yer kullanmamak şartıyla tutulurlar. Ancak fiziksel hasar olmuşsa dosyalar kurtarılamaz.

Parçalı dosyalar PC Inspector yazılımının ana penceresinde "Silinmiş" yada "Kayıp" klasöründe dosya durumundan öğrenilebilir. Durumu kötü olan dosyalar kurtarılamazlar. Ancak yine de deneyebilirsiniz.

Yapabildikleri :

*Hasarlı dosyaların tekrar derlenmesi aşağıdaki koşullarda
    gerçekleşiyor:
    * Elektrik kesintisi gibi anormal sistem sonlanmaları sonucu dosya kayıpları
    * Bilgisayar virusu
    * İstemeden dosya silimi (Geri dönüşümden dahi silinen dosyalar)
    * Formattan sonra

Eğer sürücünüz fiziksel olarak hasar almışsa, bu yazılım sizin için bu dosyaları kurtaramaz.

Özellikler :

Desteklenen dosya sistemleri: FAT 12/16/32 (sabit sürücüler, diskler, SmartmediaT, Compact FlashT, Memory StickT ve diğerleri)

Disk Onarma için ikinci sabit disk gerekir.

5.8 MB boyutunda ücretsiz ve Türkçe olan programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

http://download.pcinspector.de/pci_filerecovery.exe

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    bilgisayarı acayip kasar söyleyeyım buldugu dosyayı kesın kurtaracak die bişede yok buluo ama kurtaramıo o durumda var inş bulursun istedigini :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

1011010 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bilgisayarı acayip kasar söyleyeyım buldugu dosyayı kesın kurtaracak die bişede yok buluo ama kurtaramıo o durumda var inş bulursun istedigini :)
    -----------------------------

Ben bu programla 120 gb usb hdd tüm bilgileri kurtardım eşşeğe binen osuruğuna katlanır üstadım kasar ve uzun sürer tabiki :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek
    enescim sildin resimleri he yazık olmuş bari kurtardınmı resimleri görüp alamamakda var çok kötü bir duygu.
Toplam Hit: 1675 Toplam Mesaj: 5