Bilgisayarda Virüs Var Mı Yok Mu?
-
arkadaşlar combofix hijackthis eset nod 32 5 her şeyle tarattım win 7'imi ancak örneğin bilgisayarıma giriyorum içini göremiyorum yukarıda yeşil satırın dolması çok uzun saatler alıyor ve içi gözükmüyor.bu diğer dosyalarda oluyor ve eskiden youtube de hiç takılmadan görüntüleri izlerdim şimdi bilgisayar kasılıyor ve işlem yapamıyorum.
-
görev yöneticisinden bak hocam cpu kullanımına ?
hangi uygulama sömürüyor ? harddiski bi test et ne durumda ona bir bak.
-
explorer exe sömürüyor hocam.kapatınca bilgisayar kapanır gibi olup açılıyor ve bilgisayarıma girmiyor explorer.exe bulamadı diye hata veriyor.
-
yüksek ihtimal explorer.exe ye bişeylerin iliştirilmiş olma ihtimali.
sistemi onarmayı ve microsoft fix'it deneyebilirsiniz hocam.
http://support.microsoft.com/fixit/
-
hocm bunu nasıl kullanacagız ve onarmayı nasıl yapacagız?
-
up
-
Disklerde sorun olabilir, dvd sürücü sorunlu olabilir. Windows'u yeniden yükle düzelmezse farklı bir sabit disk ile denersin.
-
benim külüstür pc de c klasöründe RECYCLER dosyasında 281 MB bi alan gösteriyor ama klasörün içi boş :) virüs mü var;?
kaygusuz tarafından 08/Ara/12 21:59 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam laptop aley. Dvd kullanmıyorum hıc alet laptop olunca.ayrıca yenı tenı oldu bu kasılmalar yanı formattan berı degıl
-
bu combo nod gibi olaylar bence hikaye.Virüs bulaşmışsa bile seni görmeme ihtimalin hep var.
Sorun sürüyorsa at fotmatı gitsin.
Ben virüs ile irc üzerinden zombi pclerin kaspersky serialini güncellediğim zamanları hatırlıyorum.
Hiçbir şirketin kara listeye almadığı virüslerle karşılaşınca nodla taramanın yetmediğini kabullenmek zorunda kalıyorsun.