Bilgisayarda Virüs Var Mı Yok Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

arkadaşlar combofix hijackthis eset nod 32 5 her şeyle tarattım win 7'imi ancak örneğin bilgisayarıma giriyorum içini göremiyorum yukarıda yeşil satırın dolması çok uzun saatler alıyor ve içi gözükmüyor.bu diğer dosyalarda oluyor ve eskiden youtube de hiç takılmadan görüntüleri izlerdim şimdi bilgisayar kasılıyor ve işlem yapamıyorum.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

görev yöneticisinden bak hocam cpu kullanımına ? 

hangi uygulama sömürüyor ? harddiski bi test et ne durumda ona bir bak.

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

explorer exe sömürüyor hocam.kapatınca bilgisayar kapanır gibi olup açılıyor ve bilgisayarıma girmiyor explorer.exe bulamadı diye hata veriyor.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

yüksek ihtimal explorer.exe ye bişeylerin iliştirilmiş olma ihtimali.

sistemi onarmayı ve microsoft fix'it deneyebilirsiniz hocam.

http://support.microsoft.com/fixit/

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocm bunu nasıl kullanacagız ve onarmayı nasıl yapacagız?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

up

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Disklerde sorun olabilir, dvd sürücü sorunlu olabilir. Windows'u yeniden yükle düzelmezse farklı bir sabit disk ile denersin.

arbeit macht frei
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

benim külüstür pc de c klasöründe RECYCLER dosyasında 281 MB bi alan gösteriyor ama klasörün içi boş :) virüs mü var;?

kaygusuz tarafından 08/Ara/12 21:59 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocam laptop aley. Dvd kullanmıyorum hıc alet laptop olunca.ayrıca yenı tenı oldu bu kasılmalar yanı formattan berı degıl

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuwelAsK
    HuwelAsK's avatar
    Erkek

bu combo nod gibi olaylar bence hikaye.Virüs bulaşmışsa bile seni görmeme ihtimalin hep var.

Sorun sürüyorsa at fotmatı gitsin.

Ben virüs ile irc üzerinden zombi pclerin kaspersky serialini güncellediğim zamanları hatırlıyorum.

Hiçbir şirketin kara listeye almadığı virüslerle karşılaşınca nodla taramanın yetmediğini kabullenmek zorunda kalıyorsun.

Wordpressten tiksiniyorum
Toplam Hit: 1860 Toplam Mesaj: 10