Bilgisayarda Yapilan Veritabanli Bir Sistem FTP Ye Nasil Atilir?
-
Arkadaslar bilgisayarda localhostta bir admin panelli site yaptim.. bu siteyi ftpye nasil atabilirim? ftpde veritabanlari nerde tutulur? baglanti yollarini nasil ayarlamam gerekir?
bilgisi olanlar aydinlatirsa senirim.
@edit: veritabani: my sql
-
veritabanın?
access,mysql,mssql?
-
MY SQL
-
hackingo bunu yazdı:
-----------------------------
MY SQL
----------------------------localde phpmyadmin ile oluşturuyorsun değil mi veritabanını?
hosting de mysql veritabanı açıp,phpmyadmin de yapman gerek.
tabi önce localinde database'inin scriptini alman lazım ki serverda direk scripti çalıştırasın.
mssql olsa uzun uzun anlatırdımda,mysql bilen arkadaşlar sana bir el atsınlar :)
-
Üstad bir msql host alacaksın.
bedava istiyorsan
en çok kullandığım freehostia var mesela yada tbt deki hostcu arkadaşlardan rica edersen yardımcı olacaklar vardır veritabanını atamasın oyle msqleden onun kontrol paneline girip veri tabanını orda uplod edersin o kadar. Ondan sonra siteye bağlantısı sağlarsın bitti.
-
hosta ıhtıyacın varsa ımzamdan msn adreesımı ekle yardımcı olurum tasıma konusunda falan
-
emnimax bunu yazdı:
hosta ıhtıyacın varsa ımzamdan msn adreesımı ekle yardımcı olurum tasıma konusunda falan
-----------------------------bu arkadaş çok iyi biridir bana çok yardımcı oldu güvenebilirsin :))
-
isin asli hosta ihtiyacim yok su an ama olabilir bi koseye not ediim :)
-
Zxone bunu yazdı:
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------bu arkadaş çok iyi biridir bana çok yardımcı oldu güvenebilirsin :))
-----------------------------elimizden geldiğince müridlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. teşekkürler referans için :)