folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Bilgisayardaki Benzer Resimleri Bulmak

Bilgisayardaki Benzer Resimleri Bulmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

İş yerinde kullandığımız bilgisayarda resimler o kadar çok karışık durumda ki oturup ayırması büyük bir iş gücü istiyor.

Düşündüm ki obje tanımalı bir resim programı varsa ürünlerin fabrikada çekilmiş fotoğraflarını öğreteyim, o diğerlerini bulsun ilgili klasörlere taşısın.

Google Picasa'yı kullanıyorum evde, resimdeki yüzleri çok güzel tanıyor. Obje tanımalı bulamadım bir türlü.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Google Photos. 

Resimlerini bulutta depoluyor. Objeye ve şahıs ismine göre arama yapabiliyorsun. Örneğin: kedi dersen kedili resimler gelir, sahil, araba, piknik, kamp, vs gibi kelimelerle aratabiliyorsun. Ancak aynı kategorileri klasörlere taşımıyor.

Sana şahısların ismini soruyor, bu kim diyor bir sefer, Ahmet diyorsun, sonra ahmet'li fotoları arattığında buluyor.

Bilgisayarındaki fotoları upload edebilmesi için programı var, indiriyorsun otomatik senkron ediyor.

Üstelik ücretsiz ve sınırsız.

Klavye

MaviEkran tarafından 14/Nis/17 13:38 tarihinde düzenlenmiştir

Blue Screen of Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Google Photos'taki obje tanımasına kendim isim verebiliyor muyum? Yani klavye saksı vs değil de karıştırıcı yazsam, yada sıyırıcı yazsam vs.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Google Photos'taki obje tanımasına kendim isim verebiliyor muyum? Yani klavye saksı vs değil de karıştırıcı yazsam, yada sıyırıcı yazsam vs.

Maalesef. Varsa da ben bilmiyorum.

Blue Screen of Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    MaviEkran bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Maalesef. Varsa da ben bilmiyorum.

İşte bende yok diye biliyorum. O yüzden farklı bir uygulama arıyorum.

--

Benzer resimleri bulan programlar var ama duplicate resim arıyor, benim de istediğim değil.

Toplam Hit: 1711 Toplam Mesaj: 5
object regocnition