Bilgisayardaki Çözemediğim Bir Sorun
-
Arkadaşlar selam pc de anlayamadığım bir sorun var neyin nesidir çözemedim pc ilk açılışta işlemci özellikleri bazen yazıyor bazen yazmıyor ve sağ üst köşede energy logosu yok onun altında dual bios olması gerekiyor oda yok bazen çok geç açılıyor bazen hızlı oluyor msconfig'den gereksiz programları kaldırdım neyin nesidir sizce bu olay ? başlangıçta bunlarda var igfxtray.exe hkcmd.exe igfxpers.exe bunlar içinde gereksiz işe yaramayan varsa kaldırayım bios güncelledim ve default ayarlara yükledim yine aynı işlemci : intel i3 anakart : gigabyte H55M D2H 4 GB DDR 3 ram var ekran kartı yok onboard kullanıyorum bios da 64 MB olarak ayarlı 128 yapsam sorun olurmu ? işletim sistemi windows 7
-
yazı birbirine karışmış nasıl bir sistem böyle bu yazarken normal aralık bıraktım
-
BIOS ekranındayekn oluyorsa pilde bir problem olabilir.. QuickBoot Enabaled olduğunda biosu çabuk geçer
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------
BIOS ekranındayekn oluyorsa pilde bir problem olabilir.. QuickBoot Enabaled olduğunda biosu çabuk geçer
-----------------------------
+ olarak madem 4Gb ram var onboard ekran kartını 128Mb ve bence orda 256Mb var onu kullan hiç bir sorun olmaz nette daha rahat gezinirsin
Toplam Hit: 1021 Toplam Mesaj: 4