Bilgisayardaki Java Ve Msn Sorunu Lütfen Anlayan Arkadaşlar Yardımcı Olabilr Mi
-
bilgisayarım (masaüstü ) ilk aldııgm zaman ( 2ay önce ) sorunsuz bi şekilde kullanıodum. taa ki nolduysa
facebookta okey oynayamamaya mynet e-kolay v.s. java destekli sitelerde "sunucuyla baglantınız kesildi , "sunucuya baglanamamaktadır v.s. " gibi errorlar aldım. bunun yanı sıra msnde kişi ekleyemem ve karsımdaki de dahil olmak üzere kamera acamama sorunları bsaladı.
yapılan işlemler :
* windows kendi orjinal hp cd si ile tekrardan kuruldu (olmadı)
* farklı cd den hızlı olmamak üzere biçimlendirme yapılıp windows kuruldu (olmadı)
* sp2 kuruldu (olmadı)
* sp3 kuruldu ( olmadı )
* windows updates , güncellemeler yapıldı (olmadı)
* son msn kuruldu son java kuruldu ( olmadı)
* bilgisayarcılar geldi ve bikaç kişide baktı (yapamadık biz bu işi bilmioruz diyip gittiler.)
* bilgisayar kamu , okul , iş yeri vs programı deil kısıtlamalar yok pcde bunuda arastırdım ( olmadı)
* bağlantıyla ilgili problem dediler arkın laptopuyla wirelessten baglandık bi sorun yok baglantıda ( olmadı)
* combofix kuruldu taratıldı (olmadı)
arkadaşlar bunun çözümü yok mu , allah askınıza bi fikir söleyin anlayanlar yazsın pcden sogudum yeminle.. teşekürler... -
ram de sorun olabilir.internetin paylaşımlı mı modemin markası ne ?
-
modem quicknet , evde kullanıyorum bietek ben girorum. internet expplorer 8 de kurdum firefoxtanda denedim yok yok yok kardeş
-
modemini değiştir ordan çerezler falan kısıtlanıyodu onu bi dene derim bi ihtimal alakası olmayabilir ama dene.
-
modem quicknetin modemi bakır telrle baglanıorum internete , baglantı sorunum olsa aynı modemden arkadasımda baglanıo
-
XP TCP/IP Repair
Bilgisayarınızdaki zararlılar internet ayarlarınızı bozdu veya son zamanlarda türeyen antivirüs ve microsoft sitesine girmenizi önleyen zararlı bilgisayarınızda bulunuyor.Artık format atmaya gerek yok bu programla TCP/IP'nizi onararak bunlardan kurtulabilirsiniz.Yapmanız gereken Reset TCP/IP ve Repair Winsock'a tıklayıp bilgisayarınıza reset atılmasını beklemek.
-
buda olmadı arkadasım saolasın
-
teamviewer ID şifre yollarsan bi bağlanıp incelim pm at hocam.
-
geldi mi msjım
-
http://www.tahribat.com/pmsend.asp?toid=32171
burdan yolla hocam gelmedi.