Bilgisayardaki Tüm Exeler Media Player İle Açılıyor.
-
Beyler bir problem var masaüstündeki exelerin kısayolları windows media player ile açılıyor ne yaptıysam düzeltemedim sizce nasıl bir problem var ccleaner yükledim onu da media player ile açıyor? Yardım edebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
-
Denetim Masası\Programlar\Varsayılan Programlar\İlişkilendirmeleri Ayarla
burdan bi baksana hocam
-
BarisYigit bunu yazdı
Denetim Masası\Programlar\Varsayılan Programlar\İlişkilendirmeleri Ayarla
burdan bi baksana hocam
media playerın varsayılan uzantılarına bakıyorum hiç exe yok yani her şey düzgün görünüyor aynı şekilde chrome a baktım o da aynı ama exeler hep playerla açıyor yav -
Sorununu cozecek aparatlar bende var sen mail adresini ulastir bakayim mail adresimde varsa yakin zamanda gondereyim yoksa bilgisayardan gondereyim. Yalniz bilgisayar basinda degilim.
-
1. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer
"NoFileAssociate" bunu 1 den 0 yapıp restart ile deneyin ?
2. hoş bu program hallediyor hepsinide exe açamıyor mussunuz. ziplemedim bide onla uğraşmayın diye.
http://www.brsygt.com/Default%20Programs%20Editor.exe
cmd ile filan deneyin isterseniz.
3. bunlarda olmadı benim regeditin o kısmını fila alıp atayım size artık :D
-
-
Bedava yaaa :)
Hocam güvenli modda aç sistemini bir önceki güne geri yükle. Olsun bitsin ne kasıyon bukadar :)
-
Hocam bi notepad aç ve içine sd
Windows Registry Editor Version 5.00 [-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\OpenWithList] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\OpenWithProgids] "exefile"=hex(0):
olduğu gibi kopyala, farklı kaydet Unicode ile uzantısını .reg olacak şekilde kaydet.
Tıkla evet/tamam ve reset at.