folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Bilgisayardan Bi Telefon Aracigiliyla Sms Gondermek ?

Bilgisayardan Bi Telefon Aracigiliyla Sms Gondermek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

Selam arkdaslar bi depo programi yaziyorum aklima bi sey geldi sms ile rapor gondermek diye bi secenekle yapmak istiyorum programi ama sorun boyle bi seyin var oldugunu duydum ama daha fazla bilmiyorum bi telefon aracigiliyla bi bilgisayara baglayarak ondan sms gonderip ve ordaki sms leri okuyabiliyormuyuz bide bunu benim programimdan yapabilirmiyim simdiden tesekkurler ...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hazır sms serverlar var hacım.

1000 sms 10 euro gibi satın alıyorsun.adamlar sana bir api veriyor o api ile kullanıyorsun.

ama ben ucuza kaçıp turkcell 10000 sms yapıp flood yapıcam dersen.burada asıl iş telefonun modeline kalıyor.windows mobile ise işin biraz daha kolaylaşır.

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:
    -----------------------------

1000 sms 10 euro gibi satın alıyorsun.adamlar sana bir api veriyor o api ile kullanıyorsun.

ama ben ucuza kaçıp turkcell 10000 sms yapıp flood yapıcam dersen.burada asıl iş telefonun modeline kalıyor.windows mobile ise işin biraz daha kolaylaşır.

oncelikle cevap verdigin icin tesekkurler

bahsetigin gibi 1000 sms i 10 euro ya satin alabilecegim yeri soyleyebilirmisin bu arada turkiyede yasamiyorum bi sorun teskil edermi ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

geniuss bunu yazdı:

SharpShooter bunu yazdı:

oncelikle cevap verdigin icin tesekkurler

bahsetigin gibi 1000 sms i 10 euro ya satin alabilecegim yeri soyleyebilirmisin bu arada turkiyede yasamiyorum bi sorun teskil edermi ?

http://www.clickatell.com/

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

hocam gercekten cok sagol supermis  0.035 mesaj olmasina ragmen yinede guzel bi sey

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

her şebeke toplu sms paketi illaki satar... firmaların müşteri hizmetlerini ara. halledersin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

http://www.dealextreme.com/p/usb-tri-band-gprs-modem-cell-phone-radio-gsm-900-1800-1900mhz-12057

Arkadaşım da bundan var, linuxte ufak bi ayar çekti, komut satırı üzerinden sms atıyo, hatta geçen hıyar bi tane bash script yazmış, dakikada bi mesaj atıp saati söylüyodu bana :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 1097 Toplam Mesaj: 7