Bilgisayardan Bi Telefon Aracigiliyla Sms Gondermek ?
-
Selam arkdaslar bi depo programi yaziyorum aklima bi sey geldi sms ile rapor gondermek diye bi secenekle yapmak istiyorum programi ama sorun boyle bi seyin var oldugunu duydum ama daha fazla bilmiyorum bi telefon aracigiliyla bi bilgisayara baglayarak ondan sms gonderip ve ordaki sms leri okuyabiliyormuyuz bide bunu benim programimdan yapabilirmiyim simdiden tesekkurler ...
-
hazır sms serverlar var hacım.
1000 sms 10 euro gibi satın alıyorsun.adamlar sana bir api veriyor o api ile kullanıyorsun.
ama ben ucuza kaçıp turkcell 10000 sms yapıp flood yapıcam dersen.burada asıl iş telefonun modeline kalıyor.windows mobile ise işin biraz daha kolaylaşır.
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------
1000 sms 10 euro gibi satın alıyorsun.adamlar sana bir api veriyor o api ile kullanıyorsun.
ama ben ucuza kaçıp turkcell 10000 sms yapıp flood yapıcam dersen.burada asıl iş telefonun modeline kalıyor.windows mobile ise işin biraz daha kolaylaşır.
-----------------------------oncelikle cevap verdigin icin tesekkurler
bahsetigin gibi 1000 sms i 10 euro ya satin alabilecegim yeri soyleyebilirmisin bu arada turkiyede yasamiyorum bi sorun teskil edermi ?
-
geniuss bunu yazdı:
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------oncelikle cevap verdigin icin tesekkurler
bahsetigin gibi 1000 sms i 10 euro ya satin alabilecegim yeri soyleyebilirmisin bu arada turkiyede yasamiyorum bi sorun teskil edermi ?
-----------------------------http://www.clickatell.com/
-
hocam gercekten cok sagol supermis 0.035 mesaj olmasina ragmen yinede guzel bi sey
-
her şebeke toplu sms paketi illaki satar... firmaların müşteri hizmetlerini ara. halledersin
-
http://www.dealextreme.com/p/usb-tri-band-gprs-modem-cell-phone-radio-gsm-900-1800-1900mhz-12057
Arkadaşım da bundan var, linuxte ufak bi ayar çekti, komut satırı üzerinden sms atıyo, hatta geçen hıyar bi tane bash script yazmış, dakikada bi mesaj atıp saati söylüyodu bana :D