Bilgisayardan SMS Yollama - Okuma
-
Arkadaşlar bi kaç program denedim ama telefona bağlanmadı desteklediği halde. Samsun SGH L-700 telefon var. PC Studio ile kısıtlı karakter ile yollanıyor uzun mesajları okuyamıyorum. Var mıdır başka program?
-
mighty text var dostum ben kullandım ama pc den mesajları görebilmen için telefon sürekli nete bağlı olcak . o yüzden sarmadı pek.
-
programı güncelleştir daha önce bende kullanıyordum sıkıntı yoktu
-
New pc studio denen bir zıkkım çıkmış ona bi bak hocam.
-
İyi bişieye benzıyor konu :D
İphone 4s için olanınını bılenınızzz va mı? -
livane bunu yazdı:
-----------------------------mighty text var dostum ben kullandım ama pc den mesajları görebilmen için telefon sürekli nete bağlı olcak . o yüzden sarmadı pek.
-----------------------------Bende kullanıyorum bu uygulamayı. Tabiki internetsiz olmaz. Ayrıca airdroid kullanabilirsiniz.
-
livane bunu yazdı:
-----------------------------mighty text var dostum ben kullandım ama pc den mesajları görebilmen için telefon sürekli nete bağlı olcak . o yüzden sarmadı pek.
-----------------------------Yok hocam internetten falan sakat.
selo-g bunu yazdı:
-----------------------------programı güncelleştir daha önce bende kullanıyordum sıkıntı yoktu
-----------------------------
Güncelleştirme yok diyor. Samsung PC Studio 3
by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------New pc studio denen bir zıkkım çıkmış ona bi bak hocam.
-----------------------------Eski model telefonları desteklemiyor..
Mobile Master diye bir şey buldum ücretli yazılım. O da tam anlamıyla çalışmıyor.
-
android için airdroid kullanabilirsiniz.