Bilgisayardan Ve İnternetten Program Ve Veri Silme ?
-
Bilgisayardan bir program sildiğimde tamamen kaldırdım dememe rağmen programlara girdiğimde yada başka yerde klasörü görüyorum.
üstelik diyelim sistem geri yükleme yaptığımda sildiğim dediğim herşey geri geliyor.
aynı şey internet sayfaları içinde geçerli geçmişteki siteler yine aynı mesele.
bir arada şu dikkatimi çekmişti. önceden bir siteye birkaç defa girdiysem. tekrar aratığımda sitenin altında "bu siteye 3 defa girmişsiniz" notu vardı
ne kadar silersen sil bir yerlerde kalıntı klaıyor.
bunları silmek istediğim zaman tamamen silip atacak bir program arıyorum yada yöntem ne ise artık?
-
ashampoo uninstaller tüm ptorgamı kaldırır registeri temizler
-
Bu siteye daha önce 3 5 kez girdiniz olayı, gmail'in açıksa ve sen aramayı gmail'inin açık olduğu tarayıcıdan yapıyorsan o yüzden çıkıyor.
İbne google ne var ne yok kaydediyor çünkü milletin hareketlerini..
Gmail'in kapalı ise, ve tarayıcının geçmişlerini devamlı siliyorsan, o şekilde bir bilgi göstermez sana sonuçlarda..
-
şu sıralar dikkatimi çekmiyor. tarayıcıda bilgi toplanmasın işaretlemiştim ondanmı kayboldu bilemiyorum
aklıma geldi birde şöyle birşey var. bir mail hesabım var hiç kimseye vermediğim halde sadece üye olmak için kullanıyorum
olmadık auk sabuk siteden reklam geliyor.
bir arkadaşım bir siteye üye olmuş. o istenin reklamı o arkadaşın hesabındaki kişilere otomatik gönderiliyor bunun gibi şeyler dolanıyor
-
" IObit Uninstaller " Reg keylere kadar herşeyi temizler.
-
Valla onu bunu bilmemde chrome kullanıyorsan dün birşey keşfettim bilen vardır yoktur bilmem eklenti ler sayfaasında görünmesede
://Chrome:Plugins yerinde Chrome Uzak Masaüstü tarzında birşey var onu kaldırdım
Not:Bunu neden yazdım bende anlamadım
0x656e tarafından 20/Mar/14 13:32 tarihinde düzenlenmiştir
-
Ka1nsha bunu yazdı
Valla onu bunu bilmemde chrome kullanıyorsan dün birşey keşfettim bilen vardır yoktur bilmem eklenti ler sayfaasında görünmesede
://Chrome:Plugins yerinde Chrome Uzak Masaüstü tarzında birşey var onu kaldırdım
Not:Bunu neden yazdım bende anlamadımher bilgi yapboz taşıdır. birleştirirsin resim olur sağol paylaştığın için sen anlam verememiş olabilirsin. anlam veren çıkar
-
geldim.
öncelikle bu iş için tool gibi birşeymi istiyorsun yoksa daha uzman birşeymi.
ikisinide verelim. birincisi
bu programtam bir gizlilik uzmanı.
bilgisayarıın her bir kıyısında köşesinde kalıntı kırıntıyı bulabiliyor.
uygulama yöneticisi sayesinde kurulu olan uygulamayı kaldırdıktan sonra uygulama ile ilgili nekadar kalıntı avarsa yok ediyor.
gerçek zamanlı tarayıcı korumasıda var.
tek tık ile kurulur tamamen türkçedir. denemeni tavsiye ederim.
ayrıca tarayıcı eklentilerini kaldırmakta uzman.
ikinci olarak sadece tool veriyorum.
http://www.iobit.com/advanceduninstaller.php
indirirsin kurarrsın karşına uygulamlar çıkar istediğini kaldırırsın ve ardıdınan kendisi tarama yapar ve kalıntılarını temizler.
programa ait hiç iz kalmaz.
not: ie kullanıyorsan tek tuş ile tarayıcının bütün gizliliğini sağlayacak your unistaler portable var.
anında tarayıcının geçmişini geleceğini temizler.
hiç iz kalmaz. upluad etmedim. ekle dersen eklerim.
bunların dışında tarayıcıların zaten geçmişi sil gibi seçeneği var onları kullanırsan zaten iz kalmaz.
-
zaten geçmişi siliyorum. program kaldırdan siliyorum.
ama sistemde muhakkak kalıyor. sistem geri yükle deyince bütün geçmiş geliyor demek ki silmemiş.
işin biraz derin tarafını araştırıyorum.
advanced windows care kullanıyordum iyidi geçmiş silmede falan..
ne olduysa şimdi çalışmıyor. çok program kurup kaldırırım.
o yüzden bilgisayarda birikmesin istiyordum
@zalimadam ilk verdiğin programı kurudum bakalım. sağol güzel açıklamışın
programların hzını ölçüyor ve bir çeşitte virüs taraması da yapıyor.