Bilgisayar'ı Açmak Eziyet.
-
Bilgisayar'ın tuşuna basıyorum altta bilgisayar çalışıyor fan ve işlevsel aletlerden ses geliyor , fakat ekran gelmiyor siyah kalıyor, tekrar kapatıp açıyorum bu sefer ekran geliyor işlevsel aletler çalışmıyor , tekrar kapatıp açtığımda herşey yerinde çalışıyor sebebi nedir ?
-
kaç yıl oldu kullanalı makinayı ama donanımsal olduğu kesin.
-
3 gün önce 1 yıl oldu hocam
-
benzer sorun benim evdeki kasadada var
windows yükleniyo siyah ekranda kalıyo bi kere reset atınca düzeliyo
bütün işletim sistemlerini denedim ama düzelmedi
herhangi bi yavaşlama veya kasma yok reset attıktan sonra pcde
-
Hocam masaüstüyse şöyle aç bi güzel temizle. Macunları yenile. Fanları güzelce yerine tak. Özellikle ekran kartının fanını güzelce temizle. Psu fanına kadar temizle hatta :D Eski külüstürde böyle yapıyordu arada. Sonra bi güzel temizledim. Macunu yeniledim. Ekranı kartının fanını komple değiştirdim. Elektrikçilerde falan bulunuyor. Kartı yanıma aldım. Uyan en büyük fanı aldım :D Gittim bide macun aldım kalitelisinden. Satana kadar deli makinaydı. i7 li laptopun şimdi açınca deli gibi ısındığı oyunları zamanında hayvan gibi oynardım.
-
Piratebay bunu yazdı
benzer sorun benim evdeki kasadada var
windows yükleniyo siyah ekranda kalıyo bi kere reset atınca düzeliyo
bütün işletim sistemlerini denedim ama düzelmedi
herhangi bi yavaşlama veya kasma yok reset attıktan sonra pcde
aynen hocam :)
interfector : Hocam masaüstüyse şöyle aç bi güzel temizle. Macunları yenile. Fanları güzelce yerine tak. Özellikle ekran kartının fanını güzelce temizle. Psu fanına kadar temizle hatta :D Eski külüstürde böyle yapıyordu arada. Sonra bi güzel temizledim. Macunu yeniledim. Ekranı kartının fanını komple değiştirdim. Elektrikçilerde falan bulunuyor. Kartı yanıma aldım. Uyan en büyük fanı aldım :D Gittim bide macun aldım kalitelisinden. Satana kadar deli makinaydı. i7 li laptopun şimdi açınca deli gibi ısındığı oyunları zamanında hayvan gibi oynardım. Hocam masaüstü değil , diz üstünü açıcak kadarda bilgili değilim :D
-
Emin olmamakla birlikte soğuk lehim olabilir diyorum:D
-
RaAmLis : Emin olmamakla birlikte soğuk lehim olabilir diyorum:D ( Biraz Daha Açarsak Soğuk Lehim Nedir ? )