folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayarı Açtıktan 3-4 Saniye Sonra Restart Atıyor

Bilgisayarı Açtıktan 3-4 Saniye Sonra Restart Atıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mayla
    mayla's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar bilgisayarın güç tuşuna bastıktan 3-4 saniye sonra ekrana hiçbir görüntü gelmeden bilgisayar resetleniyor.Sürekli kendini resetliyor.Güc dügmesine basılı tutup bilgisayarı kapatana kadar o kendini resetliyor.Ancak bataryasını çıkartıp kapatabiliyor.

Linux live cd ile açmayı denedim fakat hemen reset attığından işe yaramadı.

Bu ne menem bir iştir!

Başına böyle bir olay gelen oldu mu ?

Ne yapmak gerekir ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

işlemcinin fanını kontrol et

çok ısındığından olabilir

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

İşlemcinin termik macununu yenile

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ramları kontrol et

çift hardisc varsa onuda kontrol et

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

ekrana hiç bir görüntü gelmiyorsa bu reset attığı anlamına  gelmez siyah ekran sebeblerinin başında ekran kartının yanması ve anakartının yanması sebebtir onları değiştirmeyi dene

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Aynısı benim başıma geldi hocam aynı bok bendede yapıyodu tuşa basıyordum ekrana bişi gelmeden hop res atıyordu ama hard diskten tık tık tık sesde geliyordu hard disk yanmış o yüzden hafızayı okuyamadıgından res atıyormuş sürekli garantiye verdim 2 ayda anca geldi yenisi

Cagito ergo sum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

İşlemcinin termal macununu yenile fanı kontrol et.Bide ram ler oynamış olabilir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1334 Toplam Mesaj: 7