folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Bilgisayarı Cd Den Başlatmak Ve Ntfs Biçimli Hardiske Ulaşmak Msdos Ta

Bilgisayarı Cd Den Başlatmak Ve Ntfs Biçimli Hardiske Ulaşmak Msdos Ta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Biraz acık olusak cd den baslatımda ntfs biçimindeki c ye dosya kopyalamak silmek buldum bi kaçtane ama ntfs oldundan erisemediM

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

winternals erd commanderı indir, onunla başlat windowsu...  arayüzünden istediğin herşeyi yapabilirsin...

hiren boot cd nin içindede ntfsdos tooları var onlarıda kullanabilirsin ama dediğim gibi en güzeli winternals 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    bendede $ole bi$i oldu. diski formatlamam gerekli sistem hicbi$ekilde acılmıyo ama diski formatlayamam cünkü kurtarmam gereken veriler var. onarım yapınca da acmıyodu sistemi. onarım yaparken cd yi cıkarttım. dogal olarak durdu onarım. shift+f10 ile ms-dos penceresini actım. verilere burdan ula$tım ama xcopy komutunu kullanamayınca iexplore ile explorer ı actım. adres barına sürücü yolunu yazdım. normal windows ortamında taktıgım yedek diske verilerimi kopyaladım. sende böle bi dene istersen.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Peki son bişe winternals ı usb den çalıştırabilirmiyiM

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

winternals erd commanderı indir, onunla başlat windowsu... arayüzünden istediğin herşeyi yapabilirsin...

hiren boot cd nin içindede ntfsdos tooları var onlarıda kullanabilirsin ama dediğim gibi en güzeli winternals

-----------------------------

Daha demin yaptım :) adamın teki yönetici parolasını unutmuş değiştirdim bi windows arayüzünden chdsk /p - /r yaptım yolladım ;) 

Toplam Hit: 12188 Toplam Mesaj: 5