Bilgisayarı Cd Den Başlatmak Ve Ntfs Biçimli Hardiske Ulaşmak Msdos Ta
-
Biraz acık olusak cd den baslatımda ntfs biçimindeki c ye dosya kopyalamak silmek buldum bi kaçtane ama ntfs oldundan erisemediM
-
winternals erd commanderı indir, onunla başlat windowsu... arayüzünden istediğin herşeyi yapabilirsin...
hiren boot cd nin içindede ntfsdos tooları var onlarıda kullanabilirsin ama dediğim gibi en güzeli winternals
-
bendede $ole bi$i oldu. diski formatlamam gerekli sistem hicbi$ekilde acılmıyo ama diski formatlayamam cünkü kurtarmam gereken veriler var. onarım yapınca da acmıyodu sistemi. onarım yaparken cd yi cıkarttım. dogal olarak durdu onarım. shift+f10 ile ms-dos penceresini actım. verilere burdan ula$tım ama xcopy komutunu kullanamayınca iexplore ile explorer ı actım. adres barına sürücü yolunu yazdım. normal windows ortamında taktıgım yedek diske verilerimi kopyaladım. sende böle bi dene istersen.
-
Peki son bişe winternals ı usb den çalıştırabilirmiyiM
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------winternals erd commanderı indir, onunla başlat windowsu... arayüzünden istediğin herşeyi yapabilirsin...
hiren boot cd nin içindede ntfsdos tooları var onlarıda kullanabilirsin ama dediğim gibi en güzeli winternals
-----------------------------Daha demin yaptım :) adamın teki yönetici parolasını unutmuş değiştirdim bi windows arayüzünden chdsk /p - /r yaptım yolladım ;)
Toplam Hit: 12188 Toplam Mesaj: 5