folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Bilgisayarım 2005 Yılındaki Haline Döndü Yardım!

Bilgisayarım 2005 Yılındaki Haline Döndü Yardım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ege
    ege's avatar
    Erkek
    sevgili müridler dün akşam herşey normal iken pc yi kapattım bugün açtığımda bütün bilgilerimin gittiğini ve yerine 2005 yılına ait bilgilerin geldiğini gördüm,sistem geri yüklemeyi normal modda iken açamıyorum güvenli modda açtığımda ise yüklenebilir zaman larak sadece bugünü görüyorum gün ya da ay değiştirmek istediğimde ise yine 2005 yılına atlıyor sistem ne yapabilirim bu nasıl bir hata ben de anlamadım?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun.. benim pc nin de bi ayağı çöpte... :|

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Dostan bak bakalım tarih falan ne halde

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

3 yıldır windows kurmadın mı :)

2005 olduğunu nasıl anladın? sistem geri yükleme sadece sistem & program dosylarına dokunuyor.. özel klasörlerine dokunmuyor..

geri yüklese bile o kadar önemli değildir..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:
    -----------------------------

3 yıldır windows kurmadın mı :)

2005 olduğunu nasıl anladın? sistem geri yükleme sadece sistem & program dosylarına dokunuyor.. özel klasörlerine dokunmuyor..

geri yüklese bile o kadar önemli değildir..

-----------------------------

kaldı ki diskin max %12 kullanılır

sen demekk fazla bişi yüklemedin 2005ten bu yana :) (ilk oluşturulan ilk once silinir)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 1595 Toplam Mesaj: 5