Bilgisayarım Kapandı Acılmıyor Yardım Edermisiniz?
-
arkadaslar oyun oynuyordum dondu tekrar geldi sagalt kosede ekran karti durdurulmaktan kurtuldu yazdi.tak mavi ekran yapti bi gitti ondan sonra acildi.ekran 8e bolunmus guvenli modda fln acilsinmi dendi normal baslattim windowsu acti acarcmaz ben ccleaneri actim dondumavi ekran verdi simdi.windowsu bile acmiyor arkadaslar onceden de boyle olmustu ekran karti chipi yanmisti yaptirdim acaba yine aynisimi.oldu nasil duzelttiririm bunu yada baska bir cozum.onericek olan varmi acill yardiminizi bekliyorum arkadaslar?
-
ekran kartın aşırı ısındığı için isyan bayrağını çekmiş gibi görünüyor. tamirlik olabilir.
istanbuldaysan the_behulder yada swordfish i
izmirdeysen beni bul
-
ekran kartın yattara.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------ekran kartın aşırı ısındığı için isyan bayrağını çekmiş gibi görünüyor. tamirlik olabilir.
istanbuldaysan the_behulder yada swordfish i
izmirdeysen beni bul
-----------------------------
cokk saol hocam telefondan giriyorum hemen bakmaya caliscam -
onarmayı dene önce
xp ya da win7 ?
-
win 7 nasil onarilcak ?
-
kimse yardim etmiycekmi arkadaslar ?
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
kimse yardim etmiycekmi arkadaslar ?
laptop mu masaüstümü? -
Hocam belirtiler ekran kartının gümlediğini gösteriyor.
Bence paran varsa yeni bir ekran kartı al çünkü tamir ettirsen bile belli bir süre sonra aynı hatayı vericek, o ekran kartından çok da hayır gelmez artık.
-
geçmiş olsun,
ekran kartı chip'inde sıkıntı var. Ekran 8 e bölündüğüne göre.. Muhtemelen casper, yada exper laptop'un markası. Casper ve exper de kronik bir sorun bu ekran 8 e bölünme olayı. geçmiş olsun tekrar dan.
-
pc açtıgın zaman F8 tusuna bas her pc de aynı degil bahsetigim güvenli mod kısmı. ordakı Seceneklerden En Son Yapılandırma Ayarlarınız kısmını tıklarsan eski sistemini acar Bir digeri de Güvenli Modtan girip Ekran Kartını Kaldırmak ve Sonrasında Tekrardan Açmak bunları Yaptıktan Sonra Ekran Kartı Sıcaklıgına Bak ve buraya YAz.