Bilgisayarım Patates Oldu.((
-
HoJaLar Büyük Bir Sorunum Var..
Masaüstü Bilgisayarım Kaç Gündür USB ye Taktıqım ŞeyLeri Görmüyor.. ve Bazende Hdd Hata Verip Açılmıyor.. Mavi Ekran Çıkıyor.. Hata Kodları Yazıyo Öyle Kalıyor..
Bios`a Giriyorum Ama Hiçbirşey İle Oynayamıyorum.. Gölgelendirilmiş Gibi..
Sorun HArD Dsk`temi - Anakart`tamı Yoksa Başka Birşeydemi.. HDD 10000 Format AtmışımdıR:D 200 gb Bilgisayar 3 Senesini DoLduruyor.. Yardımlarınızı Bekliyorum.. Ona Göre Davrancam.. Sorun Hdd ise Hdd Alıcam ..Yardım Pls.. -
Dr. X cevabı atayim... Sarı çizmeli mehmet ağa...
doktor bey evde hastam var 3 aydır kurtulamadı hastalıktan şu ilacı verdik bu ilacı verdik yok halaa aynı... neyi vardır?
Daha başka bilgileri de verirsen bişiler söyleyebiliriz...
-
sorun anakartında birader. bios programın zarar gormustur buyuk bir ihtimalle. bu da makinenin windows moduna gecmesini zorlastırır.
zaten ilk arıza yapmaya basladıgında surekli kendini resetlemiştir die dusunuyorum. bu da hdd partitionlarına zarar vermistir. dolayısıyla hdd inde de problem var. ama hdd y ebi chekdics yaparsan o sorunu 5sektor olusmamıssa cozebilirsin.
anakartını da bi elektronikciye gotur. bi kontrol etsin. ya da ben guncelleyebilirim bios u diosan bi dene sorun buyuk ihtimal cozulecektir.
kolay gelsin
-
ramazan ramazan açmayın şöyle topicler.
-
biostan usblerin bir kısmını kapat çakışıyo yada tek usb aygıtını takıp kullan adsl modemle usb bellek çakışmış olabiliyo mesela örnein
-
yawuz hoja biosa gırıyorum ama hıcbırseyi degısemıyorum... serefsaglık kardes yenı hdd alsam cozlrmu yada ıkıısını bırmı alsam ??
-
mavi ekran gelmişse arızalı donanım var demektir kardeşim bu arızanın tespitide deneme yoluyla olur
-
HoJaLar Sorunu Çözdüm.. Anakart ve Hdd Aldım..) Pc yi yeniLedim nerdeyse:D saolsun tsk ederım hepınıze..
-
pire için yorganmı yaktın :D yoksa değiştirmeye niyetin vamıydı :D