Bilgisayarım Sitemi Açmıyor
-
abiler şimdi ben yeni hsot almıştım neyse ns yonlendirdik ancak nsler oldu tum bilgisayarlarda açılıyor sitem ama benim pcme gelince açılmıyor eski hosting firmasının sayfaları açılıyor ama 72 saat oldu bile. Diğer kime sorduysam giriyor diyo ama birtek benim bilgisayarımda açılmıyor.
-
herkeste böyle olabiliyor. öncelikle eski browser geçmişini yedekle.
sonra temizle geçmişi ve cacheleri.Sonra ADSL'i tekrar başlat.
ben ilk domainimi 3 sene önce aldığımda 10 kere açıldı mı diye mail atmıştım.
Daha sorarsanız 20 YTL ücret ödemeniz gerekli dediler.
-
aynı sorun bendede daha dorusu genelde var sabahtan beri site belirli aralıklarla açılıyor açıldığı zamanda anasına küfretmiş gibi oluyo :d yazılar birbirine kaymış filan
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------herkeste böyle olabiliyor. öncelikle eski browser geçmişini yedekle.
sonra temizle geçmişi ve cacheleri.Sonra ADSL'i tekrar başlat.
ben ilk domainimi 3 sene önce aldığımda 10 kere açıldı mı diye mail atmıştım.
Daha sorarsanız 20 YTL ücret ödemeniz gerekli dediler.
-----------------------------
Hoja bu işlemler serverdan (hosttan)mı yapcam yoksa kendi pcmdenmi anlamadım daha net açıklarsanız -
kendi pcden yapıcaksın tabikide.
hostun browser cache'i var mı ki :)
-
ok ozaman yapdım ama yine olmadı eski hosta kayıyo nsler ama birtek benim pcde
-
aynı sorun bendede var sitenin 5 bin hiti var tüm siteler açılıyo benim siteyi tıkladıgımda açılmıyo 2. refresh de açılıyo :D
-
arkinfes bunu yazdı:
ok ozaman yapdım ama yine olmadı eski hosta kayıyo nsler ama birtek benim pcde
Ters dns problemi yaşıyor olabilirsin siteye herkes girip sen giremiyorsandnsadmin@turktelekom.com.tr e adsl hizmet numaranı 18le başlayan hatta tel numaranı hangi siteye giremiyorsan
adresini mail at ordan cevap gelecektir."Siteye herkes ulaşabiliyor tek ben giremiyorum demelisin."