Bilgisayarım Sürekli Takılıyor
-
Merhaba Dostlar.
Başlıktada dediğim gibi bilgisayar sürekli takılıyor anca reset atmam gerekiyor..
Bendeki zihininde :| yeni ekran kartı aldıktan sonra overclock yaptım büyük bir iht. sorun bundan kaynaklanıyor..
Yalnız ne denediysem yok olmuyor pc durmadan takılıyor özellikle ekran kartı gerektiren uygulamalarda bunun olduğunu farkettim sadece bir kaç kere normal olaraktan oldu.
Ayriyetten overclock ardından ram slotlarından bir tanesi bozuldu bilgisayar açılışında 4 adet bip sesi çıkmaya başladı..
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
-
hocam 4 tane kısa bip genelde power suply yetersiz geldiğinde gerçekleşir. güçlü bir power suply bulup onunla açmayı dene yada ram slotumun teki bozuk diyorsun. ramin içindeki bakırlar kısa devre yapmıs olabilir. bundan dolayı da boyle sıkıntı çekiyor olabilirsin.
-
fanı cıkarıp adam gibi takmayı denermisin.
-
hocam zaten 500W'lık powersupply kullanıyorum..
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------fanımda adam akıllı takılı hocam kaçtır kurcalıyorum kaçıncıya taktım artık..
-
kimlerle takılıyor hacı, kulağını çek fazla sürtmesin dışarlarda.
-
angelofhope bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------fanımda adam akıllı takılı hocam kaçtır kurcalıyorum kaçıncıya taktım artık..
-----------------------------2 ram kullanıyorsan tek tek cıkarıp dene.
tek ram kullanıyorsan başka ram ile denet.
@husnuweb
yardın hocam bu ne iğrenç espiridir böyle. puha.
-
Ekran kartının yazılımını silip bir daha yüklemeyi dene ondan da kaynaklanıyor olabilir
-
hdd'de sorun var hoca ..
-
O navigenin varya...
Lan ben bayaa onermistim zamaninda onu forumda yutuba girmek icin iyi bi yol diyede yok abicim sakin aman ha sakin.
ulan crysis 2yi full ayarlarda fix 40fpsde kaldiran makine go.navige acikken internete girince kasim kasim kasiliyodu. Yeni farkettimki navigedenmis sorun. RAM alcaktim gidip bide bosu bosuna :|