folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayarım Ve Sorunları

Bilgisayarım Ve Sorunları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

artık bıktım hergün ayrı bir sorun veriyo.

chorme kullanıyorum arkadaşlar.

face de filan diyelimki online olarak konuşma var birisi birşiey yazdığında çıkan o salak ses varya. o sesi otomatik olarak idm ile indirmem için önüme uyarı geliyo vidyoların hiçbiri açılmıyor. tıklarığımda otomatik oalrak yine bana vidyoyu indirtmeye çalışıyor?

ne yapmam lazım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cado_
    Cado_'s avatar
    Erkek
    operaya geç
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Hatırladığım kadarıyla IDM ile indirme işlemi otomatik, normal yoldan indirebilmen için alt tuşuna basarak bağlantıya tıklaman gerekiyor.

Bu ayarı tam tersi şekilde ayarlarsan eğer belki işe yarayabilir. Yani IDM ile indireceğin bağlantıya alt+sol click ile basarsın.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    patates bunu yazdı:
    -----------------------------

artık bıktım hergün ayrı bir sorun veriyo.

chorme kullanıyorum arkadaşlar.

face de filan diyelimki online olarak konuşma var birisi birşiey yazdığında çıkan o salak ses varya. o sesi otomatik olarak idm ile indirmem için önüme uyarı geliyo vidyoların hiçbiri açılmıyor. tıklarığımda otomatik oalrak yine bana vidyoyu indirtmeye çalışıyor?

ne yapmam lazım

-----------------------------
    idmanı sil :| veya chrome eklentisini kaldır .

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

IDM menusunde Seçeneklere tıkla İlişkilendirilen Tarayıcılar mı ne var ordan herhangi istediğin bir tarayıcının tikini kaldır sorunun kalkar.

Toplam Hit: 786 Toplam Mesaj: 5