folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayarım Xp Cd Sini Ve Bir Çok Cd Yi Okumuyor (Boot Olarak Ta)

Bilgisayarım Xp Cd Sini Ve Bir Çok Cd Yi Okumuyor (Boot Olarak Ta)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    pc'mdeki cd romu değiştirip  dvd rom taktım  sorun yok gayet güzel çalıyor ne zaman ki format attım dvd romum cdlerin içini görmemeye başladı boot özelliğindeki cdleride çalıştırmıyor form atatacağım atamıyorum sadece mp3 cd leri gözükyor başka ne oyun ne başka cd okunuyor açıyorum içini içi boş gözüküyor ama özelliklere baktığım da dolu üstelik aynı cd leri notebook'um da açtığımda  canavar gibi çalışıyor nedir problemne yapmam gerekiyor

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Bilgisayarın ilk açılırken BIOS ayarlarından "First Boot" DVD-Rom yaparsan çözülür sanırım.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    o zaten o şekilde ayarlı öyle ayarladım sadece boot olarak okumasa dediğide haklısın ama normal olarakta xp cd sini okumuyor  dğer oyun cd lerinide o şekil  içini boş gösteriyor msdostan baktım cd nindizinede aygıt bulunamadı diyor ordandag özükmedi kafayı yiyeceğim sorun nerede mp3 cdsini açıyor xp cd sini açmıyor  cd dede sorun yok olsanotebook açmazdı cdyi cdleri

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 1678 Toplam Mesaj: 3