Bilgisayarımda Bir Hata Var
-

C, D, veya harici harddiskte herhangi bir klasöre tıkladığımda bu çıkıyor. Evet veya hayıra tıkladığımda internet browserımda bi sayfa geliyor. http://free-viruscan.com/id/4912933/4/1/ nasıl kurtulacam.
-
spyware. Download.com dan
yukle bu copy paste ettiklerimi.
-
bunu yazan sistem deil spyın ta kendisi :)
spybot kur olmadı format at..
-
bu linke antivirüsüm yokken bende tıklamıstım :/ sekilli bi antivirüs paketi koymuslar resme dedim indiirim nasılsa pc de yok antivir.. kurmamla pc nin yawsaması bir oldu o zamanlar spy ware ad aware bilmezdim :D format atmıstım a.k
-
hocam hemen spyware doctor indirdim taratmaya başladım. Kaçgündür indirmeye üşeniyordum. Sonunda bu başıma geldi
edit: Aynı problem devam ediyor
-
ya kimse bilmiyomu çözümü yinemi format ya
-
combofix indir. Sanırım o sorununu çözebilir.
-
önce sistem geri yükleme yap olmassa kasper sky kur güvenlik moddan tarama yaptır ayrıca yeni güncellemeride indir hallaoacaktır tahminim kolay gelsin
-
Nasıl aklıma gelmedi sistem geri yükleme ya. Müthişsin hocam sağol. Geri yükledim halloldu. Problemi ne bitdefender gördü ne spyware doctor nede nod32.
-
Sistem geri yüklemek için daha önceden oluşturmuş olduğun sistem geri yükleme noktaları olması gerekiyor. Yani etkili ve özelliklede Windows dizinin etkileyen bir SpyWare ise sistemi geri atmaka bir işe yaramıyor. Üzülerek belirtmek isterim.
En temizi at bi format, gıcır gıcır kullan.