Bilgisayarımda Dns Ayarları Sorunu Mu War
-
sa arkadaslar gene internet problemi ile ilgili yazıyorum.. bu aralar internet problemi haric baska bi konu acamaz oldum..benim net halen düzelmedi..sorun giderirken falan su karsıma cıkıyo pek anlamayamadım . sizlede paylaşmak istedim.. napacim ben yaa. net olmadan olmuyo tahribat olmadan olmuyo :dsa arkadaslar gene internet problemi ile ilgili yazıyorum.. bu aralar internet problemi haric baska bi konu acamaz oldum.. benim net halen düzelmedi.. sorun giderirken falan su karsıma cıkıyo pek anlamayamadım . sizlede paylaşmak istedim.. napacim ben yaa. net olmadan olmuyo tahribat olmadan olmuyo :d
modemde adsl internet ve wireless ısıkları yanıyo ama giremiyorum nete...

-
sa arkadaslar gene internet problemi ile ilgili yazıyorum.. bu aralar internet problemi haric baska bi konu acamaz oldum..
benim net halen düzelmedi..
sorun giderirken falan su karsıma cıkıyo pek anlamayamadım . sizlede paylaşmak istedim.. napacim ben yaa. net olmadan olmuyo tahribat olmadan olmuyo :d
metin bozuk cıktıysa düzgünü bu :)
-
arkadaslar lütfen biri cevap versin.. modemdeki bütün ısıklar yanıyo ama ben nete giremiyorum ne wireless ile ne kablolu..
bazen geliyor 1 dakka sora gidiyor.. ne diyorsunuz buna.. -
modemin markası ne hoca ?
-
AirTies hacı , biri adsl kendisi verdi modemi..
-
modemin arabirimine gir
dns ayarı saçmalamış olabilir.
yada dns lock vardır
2 - 4 4 4 2 yi ver öyle bir dene
oda olmadı dns verme otomatik algılasın
ama modemle alakalı gibi görünüyor .. bi arabirimden dns bölümünü kurcala hocam ss atarsan daha iyi anlamış olurum -
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
modemin arabirimine gir
dns ayarı saçmalamış olabilir.
yada dns lock vardır
2 - 4 4 4 2 yi ver öyle bir dene
oda olmadı dns verme otomatik algılasın
ama modemle alakalı gibi görünüyor .. bi arabirimden dns bölümünü kurcala hocam ss atarsan daha iyi anlamış olurum
-----------------------------pek anlayamadım hacı, 192.168.2.1 deki ayarlardan mı bahsediyosun sen ?
oraya da giremiyorum sorun oluyo :S -
dns degistirmeyi biliyorsan gir dns'leri google dns'e al.
8.8.8.8 - 8.8.4.4
bilmiyorsan dns degistirme nedir diye google'dan bakabilrisin.
-
modemi rsetlesen yeniden bilgilerini girsen..eğer varsa modemi güncellesen sanırım sorunların ortadan kalkar
-
önce modemi resetle
ip elle ver modeme hocam
192.168.1.20
255.255.255.0
192.168.1.1
bi dene bakalım ağ ayarlarından. -
net geceleri geliyor ... gündür ortada yok :D