folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayarımda Sorun Var

Bilgisayarımda Sorun Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bilgisayarımda 2 tane sorun var biri internete bazen ve bazı sitelere girmiyor bazen modemi ışığı sönüyor modemin kablosunu çıkartıp takınca düzeliyor format attım değişen hiçbişey olmadı sorun Ip demi yoksa modem demi?2. olarak da kameram normal çalışıyor ama msn de kullananmıyorum ses ve görüntü kurulumunada giremiyorum girmeye çalışınca ses ve görüntü kurulumunu çalıştıramıyoruz diyor sizce sorun nedir kamerayı baştan kurdum yine birşey olmadı

Zugzwang
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

IP ile neden alakalı olsun hocam :/ dns degistirdiysen kontrol et veya baska birinden hosts dosyasını al degistir tekrar dene. veya firewall vs varsa güvenlik düzeylerini kontrol et.

sorun devam ederse modem kaynaklıdır.

kamera sorunu da güvenlik ayarları kaynaklı olabilir. VP EYE kullanıyorsan ayarlarını kontrol et.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

tamam hocam bi deniyim

Zugzwang
Toplam Hit: 815 Toplam Mesaj: 3