Bilgisayarımdaki Sorunlar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

ben geçen sene bir bilgisayar aldım onuda abime göndermek zorunda kaldım abimine eski bilgisayarınıda ben aldım o P4 1.4 tü :S kullandım 6 8 ay filan kıvrandırdı şerefsşz internette bile zor dolaşıyordum. neyse bilgisayarımı abim geri gönderdi bi geldi makina enkaz resmen daha 1 sene bile olmadı alalı CPU nun sıcaklığı 98 dereceye kadar çıkıodu zar zor düzelttik arkadaşla fanını değiştirdim kamyon gibi ses gelio :S neyse sorun bilgisayara format ı attık c d sıfırlandı herşey tertemiz ama bilgisayara ne tema yüklüyebiliyorum ne de HTML derlenmiş dosya biçimlerini açabiliyorum açılıyor fakat içindeki konulara tıklayınca yazı gelmiyor abicim nedir lan benim bu bilgisayarlardan çektiğim örnek olarak aşağıdaki linki veriyorum bunu biri denerse çalışıomu çalışmıomu diye sevinicem ben 5 tane böyle dosya denedim hiç biri olmadı :S şimdi illla bi daha formattmı atıcaz ? neden böyle oldu anlamadımda virüs var dicem 3 kere tarattım bişi yok NOD 32 yle. anti virüs ü kapattım bide öyle denedim gene açılmadı. bakarsanız sevinirim.

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=javascript-bankasi&lid=790

2.olarak ben hardiskin 1 ini yaktım :S şöyleki harddisk 40 gb arşiv gibi duruyodu bende bilgisayar ilk geldiğinde bağlayayım 2 sinide kullanırım düşüncesiyle bilgisayarda bulunan bir adet hasrddiske gidebilicek tek kablo olan kabloyu aldım hardiske taktıktan sonra makinayı bi açtım birden bi baktım harddiskten kıvılcımlar çıkıo noluyo lan dedim nasıl söktüğümü bi görüceniz kabloyu hemen çıkardım şimdi bu harddiskin içindeki verileri kurtaramazmıyım? resimdeki gibi o siyah şeylerden çıktı kıvılcım oralarda kabardı haliyle :S

Sonuç : O gün tam bi bedevi gibi hissettim kendimi zaten sabaha kadar oturan biriydim sabah saat 8 gibi bilgisayar geldi akşam eve geldiğimde saat 12 yi gösteriyodu bilgisayarı arkadaşla o saate kadar uğraşıp çalıştırdık :s Dua ediyorum ki allahtan çölde filan değilmişim :|

http://img137.imageshack.us/img137/9/19971211harddiskvc4.gif

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    entegreleri yakmışsın. ondan hayır gelmez artık. yenisini taktır.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    harbiden enkaz olmuş ,yenisini almak gerek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    hddin içi hava aldıgı için muhtemel calısmayacaktır ancak o kartı değiştirerek yani aynı model hddnin kartını takarak deneyebilirsin eger calısırsa hemen yedeklerini alıp hddyi dolabına sus niyetine koyabilirsin ama yine soluyorum hddnin içindeki disk hava aldıysa bi daha calısmaz die dusunuorum hadi kolay gelsin sana

delimiyim ben?
Toplam Hit: 1366 Toplam Mesaj: 4