folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Bilgisayarımdaki Zımbırtı Trojan Olabilir Mi?

Bilgisayarımdaki Zımbırtı Trojan Olabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    yaw beyler birkaçgün önce kardeşim bir sayfa da çıkmış zango diye bir program indirmiş(ne olduğunu da bilmiyorum) o sırada antivirüs trojan falan yakalamış,programı da silmiş fakat pc de saçmalıklar başladı(dosya uzantılarını simeme rağmen).Trojan vb olabilir mi diye düşünüyorum,explorer ve firefox ikisi de yapıyor,internetteyken kendi kendine yaklaşık 3-5 dakika arlıklarla sayfa açıyor(reklam amaçlı olduğu kesin)açtığı birkaç sayfa (kumar,oyun,reklam...)
    popunder.paypopup.com
    ad-w-a-r-e.com
    buyer-shabit.com
    browserbuy-out

bu aptal sayfaları açıp duruyor,antivirüste birşey yakalamıyor kendim de neden olduğunu bulamıyorum,pc nin aramadığım yeri kalmadı bilenler varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    The Cleaner programiyla scan yap... Microsoftun Free Antispyware si ile de tarat reklam wormlarini silersin...Sonrada System Mechanic 6 programi ile registry i temizle repair et tıkır tıkır çalışır makine.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hoca dört gün önce amcamların iş yerine gittim, antivirus falan kurdurm,kasperskyın crackını arıyordum,bir crack sitesinden virus girdi a.q. Sahte key girdiğim için kasperde kendini kilitledi :D O yüzden girdim,tam 5 saat uğraştım a.q. yok yok yok yok. Bakmadığmı yer kalmadı,avastı yükledim,bitdefenderi yükledim,ad-wareyi yükledim, en son zone alarmı yükledim ve kasperide etkinleştirdim,eskisi gibi çok çıkmıyordu ama yine de sorun hallolmamışt.
    Sana tavsiyem önce başlat çalıştır msconfig yaz.Ordan başlangıçtaki yabancı şeyleri kaldır.Sonra zone alarm ile tarattır pc yi sonra kaspersky ile iki üç kez full scan yap halloluyor.Dün bir daha gittim ve o sorun kalkmıştı :))))

Anlattığım sorun seninkiyle aynı sorundu,dediğin siteleri açıyordu :D
    İnşallah halledersin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    kur p2p programlarından birini serial, mp3, crack, film ne ararsan o sana bulsun....

bassinyourface
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    sağol computer hoca yaw şimdi programları indiriyorum inşallah işe yarar(ayrıca sana bu konuyla ilgili pm atmıştım artık önemli değil silebilirsin)sağol.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    sağolun beyler tek tek denedim herbiri ayrı birşeyler buldu ama 1-2 adresi hala açıyor bakalım biraz daha uğraşırsam belki hallederim,ilgilendiğiniz için sağolun.

Toplam Hit: 2271 Toplam Mesaj: 6