folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayarımdan Açılamayan 3.5 Harddisk Problemi

Bilgisayarımdan Açılamayan 3.5 Harddisk Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar windows 7 den xp ye format attıktan sonra çalışır durumdaki hardiskim açılmaz oldu format atarken harddisk kapalıydı.

Disk yönetiminde Verbatim normal olarak gözüküyor

Resimdeki gibi Aç diyoruz

Aşağıdaki gibi açılıyor

Ama Bilgisayarımdan açmaya çalışınca bu hatayı veriyor

Bu harddiski biçimlendirmeden kurtarmanın yolu varmıdır arkadaşlar?

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam senin hard diskin formatı kafadan hatalı fat32 nin yerine ntfs olması lazım.

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

SARI bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam senin hard diskin formatı kafadan hatalı fat32 nin yerine ntfs olması lazım.

I am Jack's inflamed sense of rejection
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

SARI bunu yazdı:

hocam bir arkadaş vermişti bana da bende o zamanlar formatına bakmadan başladım arşivlemeye sonradan fark ettim ama iş işten geçmişti bir kere  şimdi ağzına kadar doldu yapacak bir şey yok eğer düzeltemezsem 250 tl ye bi hdd alıp ona aktarıp kurtarmam gerekiyor verileri..

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kabadayi09 bunu yazdı:

SARI bunu yazdı:

hocam bir arkadaş vermişti bana da bende o zamanlar formatına bakmadan başladım arşivlemeye sonradan fark ettim ama iş işten geçmişti bir kere  şimdi ağzına kadar doldu yapacak bir şey yok eğer düzeltemezsem 250 tl ye bi hdd alıp ona aktarıp kurtarmam gerekiyor verileri..

hocam ankarada olsan sana yardımcı olurdum bana hard diski getirirdin çalıştığım kafedeki servere atardım tüm arşivi biçimlendirip sonra tekrar atar verirdim. 

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

SARI bunu yazdı:

+ virüs de olabilir. hatta var gibi. var var. tarat bi az.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

SARI bunu yazdı:

hocam ankarada olsan sana yardımcı olurdum bana hard diski getirirdin çalıştığım kafedeki servere atardım tüm arşivi biçimlendirip sonra tekrar atar verirdim. 

eyvallah hocam sağol düşünmen yeter şu an aydındayım 12 mayısta ankaraya geleceğim o zaman kadar kurtaramazsak senin taktiği uygularız

joe_black

bunu yazdı:

SARI bunu yazdı:

+ virüs de olabilir. hatta var gibi. var var. tarat bi az.

Malwarebytes Anti-Malware ile tarattım hocam bir kaç trojan buldu sonra hep temiz bişey gözükmüyor bundan başka bir şey ile taratmamı önerirmisiniz ?

Toplam Hit: 790 Toplam Mesaj: 7