folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayarımdan Kendi Kendine Tıklama Yapıyor Gibi Ses Geliyor Bu Nedir

Bilgisayarımdan Kendi Kendine Tıklama Yapıyor Gibi Ses Geliyor Bu Nedir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar forumu arattim bu konuyu buldum

http://www.tahribat.com/Forum-Bilgisayarimdan-Acayip-Sesler-Geliyor-Video-170186/1/acayip

ancak benim sorunum o değil

bilgisayarımdan bazen nette iken bazen hiçbirşey yapmıyorken dünden beri acayip şekilde kendi kendine, sanki birileri tıklıyormuş gibi "tık tık" sesler geliyor

kaspersky anti ile komple tarattım kayda değer birrşey bulmadı bulduklarınıda sildim

böyle bir durumdan haberi olan yada başına bu gibi bir durum gelen varmı?

çözüm nedir? ne yapmak lazım?

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

bendede olmustu. birileri gezerken topuklu giymez dedim kendi kendime tek tek programları denedim ve anti'den yaptığına kanaat getirdim.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    burhan808 bunu yazdı

bendede olmustu. birileri gezerken topuklu giymez dedim kendi kendime tek tek programları denedim ve anti'den yaptığına kanaat getirdim.

hocam ben antiyi gerekli olduğunda ve genelde haftada 1 çalıştırıyorum. anti den olduğunu düşünmüyorum açıkken de kapalı ikende ses yinede var 

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar konuya bir arkadaş hariç kimse katkıda bulunmadı snaırım kimse bu sorunu yaşamamış ne güzel :)

neyse diyeceklerim var. sorunum çözüldü doğrusu 2-3 gündür o ses gelmiyor.

nasıl mı düzeldi kesin bilmemekle bilgisayarımı kaspersky anti ile tarattım düzelmedi, kaspersky anti birşey bulamadı

sonrasında combofix ile tarattım yine ses gelmeye devam ediyordu ama sonradan pc yi kapatıp açınca ses kesildi sorun kalmadı

belki birilerinin işine yarar die yazıyorum yaptıklarımı çözümümü, hepimize kolay gele :)

Toplam Hit: 2195 Toplam Mesaj: 4