Bilgisayarımdan Kendi Kendine Tıklama Yapıyor Gibi Ses Geliyor Bu Nedir
-
merhaba arkadaşlar forumu arattim bu konuyu buldum
http://www.tahribat.com/Forum-Bilgisayarimdan-Acayip-Sesler-Geliyor-Video-170186/1/acayip
ancak benim sorunum o değil
bilgisayarımdan bazen nette iken bazen hiçbirşey yapmıyorken dünden beri acayip şekilde kendi kendine, sanki birileri tıklıyormuş gibi "tık tık" sesler geliyor
kaspersky anti ile komple tarattım kayda değer birrşey bulmadı bulduklarınıda sildim
böyle bir durumdan haberi olan yada başına bu gibi bir durum gelen varmı?
çözüm nedir? ne yapmak lazım?
-
bendede olmustu. birileri gezerken topuklu giymez dedim kendi kendime tek tek programları denedim ve anti'den yaptığına kanaat getirdim.
-
burhan808 bunu yazdı
bendede olmustu. birileri gezerken topuklu giymez dedim kendi kendime tek tek programları denedim ve anti'den yaptığına kanaat getirdim.
hocam ben antiyi gerekli olduğunda ve genelde haftada 1 çalıştırıyorum. anti den olduğunu düşünmüyorum açıkken de kapalı ikende ses yinede var
-
merhaba arkadaşlar konuya bir arkadaş hariç kimse katkıda bulunmadı snaırım kimse bu sorunu yaşamamış ne güzel :)
neyse diyeceklerim var. sorunum çözüldü doğrusu 2-3 gündür o ses gelmiyor.
nasıl mı düzeldi kesin bilmemekle bilgisayarımı kaspersky anti ile tarattım düzelmedi, kaspersky anti birşey bulamadı
sonrasında combofix ile tarattım yine ses gelmeye devam ediyordu ama sonradan pc yi kapatıp açınca ses kesildi sorun kalmadı
belki birilerinin işine yarar die yazıyorum yaptıklarımı çözümümü, hepimize kolay gele :)